![]() | |
| | #1 (permalink) |
| Üye Üyelik Tarihi: 04/2007
|
Merhaba, Sisteme yeni üye kaydı yapan bir sayfam var. Sayfadaki "tamam" butonuna bastığımda kullanıcı kaydını güzel oluşturuyorum. Bu oluşturma işlemi yaptıktan sonra sayfayı başka bir sayfaya yönlendiriyorum. Orada page_load olayında, "Hoşgeldiniz" + Membership.GetUser().ToString() şeklinde bir kodum var. Ancak orada kullanıcı adını alamıyorum. Login kontrolü ile giriş yapıldığında bu şekilde kullanıcı adı alabiliyorum. Benim bu login kontrolünün yaptığı sign in işlemini kodla nasıl yapabilirim? Username ve password elimde var. Gördüğüm kadarıyla SignOut var ama SignIn yok ya da ben bulamadım ![]() Teşekkürler... |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| |
Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu açana göre | Forum | Cevap | En Son Mesaj |
| Membership ile alakalı bir soru | berkay577 | ASP.NET / Silverlight / Moonlight | 7 | 04/03/2008 20:49 |
| Membership kontrollerini access veritabanı ile kullanma | garavi | ASP.NET / Silverlight / Moonlight | 2 | 16/01/2008 20:16 |
| ASP.NET Membership | nakata | ASP | 3 | 04/06/2007 19:54 |
| membership verileri hakkında | criterian | ASP | 11 | 23/05/2007 20:16 |
| C++ Sorusu | taner_c | C / C++ | 1 | 27/01/2007 15:50 |
| Reklamlar & Desteklenenler | |
| Hassas Valf | Hassas Kaplama | Antalyamız | Gazete | Ticari Bilişim | Hakan Müştak | Rüya Tabirleri | Kadın | Hastalıklar | Cepte msn ve e-posta | Webmaster | Antalya Aupair | Turkish Property Antalya | Forum | Chat | Perde | Adsl | Araba | bolindir.com | guncelle.com | livescore | Web Tasarım | evden eve nakliyat | forum | evden eve | sohbet | Resimcim| Kalifiye İnsan Kaynakları | Web Tasarım | Oyun | Yusuf KOÇ | Akın Yorulmaz | şiir | UFO | Web Tasarım | Oyunlar | Canlı Tv | |