![]() | |
| | #1 (permalink) |
| Üye Üyelik Tarihi: 05/2007
|
arkadaşlar download yaptığım için pc im 2 3 gün açık kalıyor ama notebook sizce birşey olurmu garantisi devam ediyor diye rahatım suanlıkta zarar gelirmi sizce özellikleri bu ·Intel® Centrino® Duo İşlemci Teknolojisi -Intel® Core TM 2 Duo İşlemci T5750 (İşlemci Hızı 2.00 GHz., 2 MB L2 Cache, 667 MHz FSB) -Intel® 965 PM Chipset -Intel® PRO/Wireless 3945 Kablosuz Ağ Bağlantısı ·Orijinal Microsoft® Windows Vista® Home Basic ·2 GB DDR2 667 MHz Bellek ·160 GB SATA Harddisk ·15.4" WXGA (1280x800) TFT Parlak Renkli Ekran ·512 MB Geforce 8400GS Turbocache Ekran Kartı Casper |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Deli Olmak Akıl İster Üyelik Tarihi: 09/2007 Yer: Ankara
|
kaç kilo olduğunu yazmamışsın ![]() bataryan ömürden yer onun dışında bir şey olacağını sanmıyorum. ama yinde 3 gün fazla bir süre. bence max 2 gün olmalı.
__________________ ################################ Kestiğin Ümitlerden Yelkenlerde Yaptım Ama... Yokluğunda Ne Gidebildim Ne De Kaldım. ############################### |
| | |
| | #6 (permalink) | |
| RedGhost Üyelik Tarihi: 12/2002 Yer: /etc/YOZGAT
| Alıntı:
![]() bataryasini cikart adaptörle calis, sistemin aşırısı ısınmasi gibi durumlari bir göz at yane direk masa ustune koyma altina taze hava girebilsin, bu arada casper ise dikkat et her an hersey olabilir garantide sonra sorun yaşarsin....
__________________ ----- Bilgi İşlemciler İçin ------- ----- www.bimbilgi.com ------- ----- Paylamak Sanattır.-------- | |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Aşık Üye Üyelik Tarihi: 01/2007 Yer: Istanbul
|
%100 Müşteri memnuniyetini sağlayan bir firma tanımıyorum. Ve hala iddaa ediyorum hiç bir notebook üreticisi ( kasa ve teknik servis ) haricidne kötü değildir. Eğer çok ciddi bir şekilde bilgisayarını açık tutacaksan "dock cooler" mı denilen cihazlar var onları. önerebilirsin hem soğutur hem güven verir. |
| | |
| | #9 (permalink) |
| IT Procu Üyelik Tarihi: 06/2003 Yer: The Netherlands
|
Benim latop senelerce 24 saat acik, sorunsuz calisiyor. Arasira fan temizlemek lazim ici toz oluyor.
__________________ Affetmek bir karakter ustunlugudur. Intel QX6700, 4GB DDR2, 4 x WD RaptorX RAID 0+1 x HP LP3065 LP3065 30" LCD |
| | |
| | #10 (permalink) | |
| Silversword Üyelik Tarihi: 07/2003 Yer: Antalya
| Alıntı:
------------------------------------ Sadece download için kullanıyorsan herkesin dediği gibi bataryayı çıkart bırak aylarca , elektrik gitmediği sürece sorunsuz çalışır. (NŞA)
__________________ ||||Revlis||||| | |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| |