![]() | |
| | #1 (permalink) |
| Üye Üyelik Tarihi: 03/2008
|
arkadaşlar ben kablo net bağlattım. bu kablo net modeminin çıkışına eski modemimi bağladım router olarak kullanmak için. iki arkadaşım laptoplarından aynı anda nete girdi. ama daha sonra evdeki üç ayrı makine nete giremedi. ben kendi makineme format attım ve nete girdim ama bu sefer de daha önce nete giren arkadaşım giremedi. bunun sebebi nedir. nası çözebiliriz....
|
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| |
Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu açana göre | Forum | Cevap | En Son Mesaj |
| Kablonet ag sorunu? | golge | Ağ / Güvenlik | 5 | 05/03/2008 20:21 |
| Adsl Kablonet | kumdeniz | Ağ / Güvenlik | 10 | 07/04/2007 14:31 |
| dhcp kablonet debian | IcenGuard | GNU / Linux / UNIX / BSD / Pardus | 4 | 16/01/2005 18:03 |
| KabloNet Dialup'a karşı :) (KabloNet kullanan var mı, memnun mu vs.) | Sedat Atif | Internet | 34 | 12/05/2004 09:20 |
| kablonet UDP | IcenGuard | Ağ / Güvenlik | 1 | 27/04/2004 10:18 |
| Reklamlar & Desteklenenler | |
| Hassas Valf | Hassas Kaplama | Antalyamız | Gazete | Ticari Bilişim | Hakan Müştak | Rüya Tabirleri | Kadın | Hastalıklar | Cepte msn ve e-posta | Webmaster | Antalya Aupair | Turkish Property Antalya | Forum | Chat | Perde | Adsl | Araba | bolindir.com | guncelle.com | livescore | Web Tasarım | evden eve nakliyat | forum | evden eve | sohbet | Resimcim| Kalifiye İnsan Kaynakları | Web Tasarım | Oyun | Yusuf KOÇ | Akın Yorulmaz | şiir | UFO | Web Tasarım | Oyunlar | Canlı Tv | |