![]() | |
| | #1 (permalink) |
| Üye Üyelik Tarihi: 04/2007
|
Elimde A(3,3) matrisi var bunun boyutlarını içeriğini kaybetmeyecek şekilde değiştirmek istiyorum ReDim Preserve A(4,4) yapınca bana matrisi bu şekilde boyutlandıramayacağım yazıyor... Dizi değişkeni A(3) mesela ReDim Preserve A(4) gibi içeriğini kaybetmeden yeniden boyutlandırabiliyorum ... Soru şu matrisin boyutlarını içeriğini kaybetmeden yeniden nasıl boyutlandırabilirim...
__________________ Yorum Yapmak Olayları Sadece Kenardan İzleyenlerin Lüksüdür |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| |
Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu açana göre | Forum | Cevap | En Son Mesaj |
| yeniden boyutlandırma sorunu | semain | PHP | 1 | 07/06/2007 20:51 |
| Yeniden Boyutlandırma ve Üzerine imza | mbrain | Uygulama Yazılımları / Hazır Betikler | 1 | 04/05/2007 02:22 |
| resimleri yeniden boyutlandırma | scopus | PHP | 11 | 15/04/2007 16:56 |
| MatriX | yenimo | Kültür ve Sanat | 67 | 28/05/2003 18:15 |
| Resimleri yeniden boyutlandırma | HunTER | PHP | 10 | 21/04/2003 13:50 |
| Reklamlar & Desteklenenler | |
| Hassas Valf | Hassas Kaplama | Antalyamız | Gazete | Ticari Bilişim | Hakan Müştak | Rüya Tabirleri | Kadın | Hastalıklar | Cepte msn ve e-posta | Webmaster | Antalya Aupair | Turkish Property Antalya | Forum | Chat | Perde | Adsl | Araba | bolindir.com | guncelle.com | livescore | Web Tasarım | evden eve nakliyat | forum | evden eve | sohbet | Resimcim| Kalifiye İnsan Kaynakları | Web Tasarım | Oyun | Yusuf KOÇ | Akın Yorulmaz | şiir | UFO | Web Tasarım | Oyunlar | Canlı Tv | |