![]() | |
| | #1 (permalink) |
| Üye Üyelik Tarihi: 02/2008
|
Merhaba arkadaşlar, ms sql diyeceğinizi biliyorum ama ben sadece mysql ile çalıştım ve okul için bir "online bilet satış" projesi hazırlamaya çalışıyoruz. Belki ticari amaçlı da kullanabiliriz bitince. Ama mysql ve access hariç sanırım tüm sql programlarına lisans ödemesi yapmak gerekiyor sanırım ticari boyut işin içine girince. Yardım edebilecek olan? Teşekkürler... |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Software Engineer Üyelik Tarihi: 06/2004 Yer: Plüton
|
pg sqlde ücretsiz ancak şu seviyede seni fazlası ile zorlayacaktır kaldıki pg sql desteği verme cesareti ve bilgisi olan yer tr neyse mysql kullanman senin için yeterli olacaktır
__________________ Yalancı Ayın Sahte Işıkları Gölgemi Çizerken Hoşçakal ... |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| |
Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu açana göre | Forum | Cevap | En Son Mesaj |
| Div mi, Table mı Kullanmalı ? | 65kb | Web Tasarım | 51 | 27/05/2007 21:16 |
| Hangi php WebServis uyarlamasını kullanmalı? | IcenGuard | PHP | 3 | 26/03/2007 16:37 |
| Hangi maili kullanmalı? | sineld | GNU / Linux / UNIX / BSD / Pardus | 3 | 08/12/2006 13:51 |
| Hangi programlama dilini seciyim? | SeyN | Genel Programlama | 14 | 26/02/2006 21:02 |
| ne kullanmalı? | DotNetKid | Veritabanları & SQL | 2 | 29/11/2005 19:15 |
| Reklamlar & Desteklenenler | |
| Hassas Valf | Hassas Kaplama | Antalyamız | Gazete | Ticari Bilişim | Hakan Müştak | Rüya Tabirleri | Kadın | Hastalıklar | Cepte msn ve e-posta | Webmaster | Antalya Aupair | Turkish Property Antalya | Forum | Chat | Perde | Adsl | Araba | bolindir.com | guncelle.com | livescore | Web Tasarım | evden eve nakliyat | forum | evden eve | sohbet | Resimcim| Kalifiye İnsan Kaynakları | Web Tasarım | Oyun | Yusuf KOÇ | Akın Yorulmaz | şiir | UFO | Web Tasarım | Oyunlar | Canlı Tv | |