![]() | |
| | #2 (permalink) |
| iptal dumuru Üyelik Tarihi: 07/2003 Yer: burasi
|
db'nin sql ciktisini alirsin ve yeni sisteme aktarirsin. sen simdi bu soruyu sorduysan bu islemi nasil yapilacaginida sorarsin..
__________________ www.fatihgenc.com |
| | |
| | #4 (permalink) |
| iptal dumuru Üyelik Tarihi: 07/2003 Yer: burasi
|
MS sql kullanmadim yoksam dükkan senin
__________________ www.fatihgenc.com |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Deli Olmak Akıl İster Üyelik Tarihi: 09/2007 Yer: Ankara
|
dimi artık bir google amca yapsın kasirga arkadaş.
__________________ ################################ Kestiğin Ümitlerden Yelkenlerde Yaptım Ama... Yokluğunda Ne Gidebildim Ne De Kaldım. ############################### |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| |
Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu açana göre | Forum | Cevap | En Son Mesaj |
| bi sorum olacaktı c++ | Dr.Elessar | C / C++ | 3 | 19/12/2007 01:00 |
| Python ve Arayüz hakkında bir sorum var :) | PYTHONER | Python / Zope | 3 | 08/04/2007 17:49 |
| Web Page Maker V2 Hakkında Sorum Olacaktı | mesutdemiryurek | Web Tasarım | 20 | 29/01/2007 01:22 |
| transparanlık hakkında bir sorum vardı | holygon | Photoshop / Corel / PSP | 3 | 24/07/2006 10:28 |
| Virüs ile ilgili sorum olacaktı | alico | Hayata Dair | 1 | 04/08/2004 11:56 |
| Reklamlar & Desteklenenler | |
| Hassas Valf | Hassas Kaplama | Antalyamız | Gazete | Ticari Bilişim | Hakan Müştak | Rüya Tabirleri | Kadın | Hastalıklar | Cepte msn ve e-posta | Webmaster | Antalya Aupair | Turkish Property Antalya | Forum | Chat | Perde | Adsl | Araba | bolindir.com | guncelle.com | livescore | Web Tasarım | evden eve nakliyat | forum | evden eve | sohbet | Resimcim| Kalifiye İnsan Kaynakları | Web Tasarım | Oyun | Yusuf KOÇ | Akın Yorulmaz | şiir | UFO | Web Tasarım | Oyunlar | Canlı Tv | |