![]() | |
| | #1 (permalink) |
| Üye Üyelik Tarihi: 05/2007
|
Arkadaşlar öncelikle herkese selamlar... Beni yeni yeni web programcılığı işine girmeye çalışıyorum. İnternetten Vevocart diye bir e-ticaret scripti indirdim. script güzel çalışıyor. fakat db den bilgi almaya çalışırken hata alıyorum. Ve yeni başladığım içinde çözemiyorum. Aldığım hatayı aşağıda belirttim.Yardımcı olursanız çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler. ================================================== ===== Server Error in '/E-Commerce' Application. -------------------------------------------------------------------------------- Belirtilen 'CategoryID' alanı, SQL deyiminizin FROM yan tümcesinde listelenen birden fazla tabloya başvuruyor olabilir. Description: An unhandled exception occurred during the execution of the current web request. Please review the stack trace for more information about the error and where it originated in the code. Exception Details: System.Data.OleDb.OleDbException: Belirtilen 'CategoryID' alanı, SQL deyiminizin FROM yan tümcesinde listelenen birden fazla tabloya başvuruyor olabilir. Source Error: An unhandled exception was generated during the execution of the current web request. Information regarding the origin and location of the exception can be identified using the exception stack trace below. Stack Trace: [OleDbException (0x80004005): Belirtilen 'CategoryID' alanı, SQL deyiminizin FROM yan tümcesinde listelenen birden fazla tabloya başvuruyor olabilir.] z.l(DbCommand A_0, DbParameter[] A_1) +157 z.k(DbCommand A_0, DbParameter[] A_1) +59 z.c(DbCommand A_0, DbParameter[] A_1) +32 z.c(String A_0, DbParameter[] A_1) +31 cn.a(String A_0, String A_1, String A_2, Int32 A_3, Int32 A_4, Int32& A_5) +102 b.a(String A_0, String A_1, String A_2, Int32 A_3, Int32 A_4, Int32& A_5) +127 Catalog.b(Int32 A_0, Int32& A_1) +131 Catalog.c() +42 Catalog.Page_Load(Object sender, EventArgs e) +156 System.Web.Util.CalliHelper.EventArgFunctionCaller (IntPtr fp, Object o, Object t, EventArgs e) +15 System.Web.Util.CalliEventHandlerDelegateProxy.Cal lback(Object sender, EventArgs e) +33 System.EventHandler.Invoke(Object sender, EventArgs e) +0 System.Web.UI.Control.OnLoad(EventArgs e) +99 System.Web.UI.Control.LoadRecursive() +47 System.Web.UI.Page.ProcessRequestMain(Boolean includeStagesBeforeAsyncPoint, Boolean includeStagesAfterAsyncPoint) +1436 |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| |