![]() | |
| | #1 (permalink) |
| keep it alive Üyelik Tarihi: 02/2008 Yer: izmir
|
arkadaşlar son zamanlarda ceviz.net in forumuna acaip sardırdım istediğim her türlü yardımı kolayca alabildiğim bi yer burası. yani direk beynimin sık kulanılanlarına eklediğim bi yer ![]() yine bi konuda sizlere danışmak istiyorum. bu ara laptop almak istiyorum ve monster ın T75S96S4 serisi laptopunda %90 karar kıldım gibi ama tabi öncelikle sizlere danışmak istedim. bu makinayı alıpta memnun kalmayan varmı veya bu fokus bilgisayar hakkında olumsuz görüş belirtecek olan varmı. çünkü makina gerçekten performans canavarı. araştırdım ve en büyük olumsuzlukları makinanın çok hantal oluşu ve bataryasının az gidiyo olması ama şu an kampanyalı satışta yanında 9cell batarya hediye gelio yada kısaca siz de görüşlerinizi belirtirseniz sevinirim |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Üye Üyelik Tarihi: 02/2008
|
Bence arkadaşım monster dizüstülerde genel olarak teknik servis desteği yetersiz sadece istanbulda var monster yaygın bir firma değil bu makinayı bilmem ama daha önceden bir monster aldım sana şöyle söyleyeyim beklediğim performansı yakalayamadım gösterdiği ürün özellikleri güzel ama iş işlem yapmaya gelince kalitesiz ben aldım memnun kalmadım elimden çıkardım bundan sonra da asla almam bence iyi düşün başka alternatifler mutlaka vardır fiyat aralığını söylersen yardımcı olabilirim. |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Üye Üyelik Tarihi: 08/2002
|
Fiyat / Performans olarak benzeri daha ucuz bir ürün bulmak mümkün değil gibi ancak ürünlerin kasası, klavyesi pek kaliteli değil, yani toplama notebook gibi birşey bu. Ayrıca çok ağırlar. Estetik kaygıların yoksa, çalıştığın ortamda çokta hareketli değilsen tercih edilebilir. Fokus bilgisayar her ilde servisi olan çoğu firmadan çok daha iyi bir destek kabiliyetine sahip, tek yapmanız gereken şey ürünü istanbula göndermek. Zaten servis ve müşteri memnuniyetinin bu sektörde önemli olduğu bilincindeler. |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| |