![]() | |
| | #1 (permalink) |
| Üye Üyelik Tarihi: 04/2005
|
Onbord ethernet kartı çalışmıyor. Ethernet kartı yakınlarındaki USB gişrişlerinde de sorun var. Aygıt yöneticisinde sürekli PCI girişinde donanım bulundu yazıyor. Driverı yukluyorum sorun yine çözülmüyor. Yeni ethernet kartı taktım, onuda bir türlü etkinleştiremedim. Konu hakkındaki yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkur ederim..
|
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| |
Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu açana göre | Forum | Cevap | En Son Mesaj |
| monitorsuz onboard ekran kartını kapatmak | sami | Donanım | 6 | 19/05/2007 02:14 |
| ethernet karti | menemen | GNU / Linux / UNIX / BSD / Pardus | 0 | 27/03/2007 16:05 |
| Onboard ekran kartı-Ram | waldo | Donanım | 5 | 07/08/2006 18:35 |
| Bir PC iki Ethernet Kartı ? | kamilozcan__ | Ağ / Güvenlik | 6 | 15/06/2006 16:53 |
| TV Kartında Şifre Çözümü Nasıl Yapılır? | bestwow | Donanım | 1 | 05/01/2005 02:32 |
| Reklamlar & Desteklenenler | |
| Hassas Valf | Hassas Kaplama | Antalyamız | Gazete | Ticari Bilişim | Hakan Müştak | Rüya Tabirleri | Kadın | Hastalıklar | Cepte msn ve e-posta | Webmaster | Antalya Aupair | Turkish Property Antalya | Forum | Chat | Perde | Adsl | Araba | bolindir.com | guncelle.com | livescore | Web Tasarım | evden eve nakliyat | forum | evden eve | sohbet | Resimcim| Kalifiye İnsan Kaynakları | Web Tasarım | Oyun | Yusuf KOÇ | Akın Yorulmaz | şiir | UFO | Web Tasarım | Oyunlar | Canlı Tv | |