![]() | |
| | #2 (permalink) |
| Aşık Üye Üyelik Tarihi: 01/2007 Yer: Istanbul
|
1) Nereden dostun oluyoruz ? 2) Nereli olduğun çok önemli değil. 3) Yaşını gösterip abi-baba-dede modunda olmayı düşünüyorsan yanılıyorsun. 4) Bir tehdit havasında "umarım iyi anlaşırız" nedir ? 5) Bakıyorum türkçe karakter desteğin var klavyede büyük "İ" kullanırken kullanmaman gereken yerlerde küçük "i" de kullanmışsın. 6) Burası Sagopa Kajmer'in fan sitesimi gülüm. 7) Ve hala neden üye olduğunu anlamış değilim,bir amacı olmalı bu üyeliğinin.. 8) Türkçe'yi düzgün kullanamazken nasıl bir iletişim sağlayacağımızı merak ediyorum. 9) Bir büyük bir küçük harf'i hiç sevmem bir çok insanında burada sevmeyeceğini bilirim. demedi deme. bu yüzden bu başı boş yazı tarzını diğer üye olduğun topluluklarda yazmanı şiddetle öneririm. 10) Kral kim ? Sagopa Kim ? Padişahlık dönemi bitmiştir, o zaman da da bir sagopa diye bir kral padişah vs. yoktu. kafamda bir sürü soru işareti bıraktığın için içimden, "keşke gelmeseydin" diyor.. ama hoşgeldin. de diyorum bir taraftan. |
| | |
| | #3 (permalink) |
| aynanın "Amca" dediği Üyelik Tarihi: 09/2005 Yer: Php.Net
|
hoşgeldin @kral_sagopa_ mesajlarında tümü büyük harf kullanırsan böyle kötü olur işte.
__________________ sineld amcanın imzası: PHP Kodu: |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| |
| Reklamlar & Desteklenenler | |
| Hassas Valf | Hassas Kaplama | Antalyamız | Gazete | Ticari Bilişim | Hakan Müştak | Rüya Tabirleri | Kadın | Hastalıklar | Cepte msn ve e-posta | Webmaster | Antalya Aupair | Turkish Property Antalya | Forum | Chat | Perde | Adsl | Araba | bolindir.com | guncelle.com | livescore | Web Tasarım | evden eve nakliyat | forum | evden eve | sohbet | Resimcim| Kalifiye İnsan Kaynakları | Web Tasarım | Oyun | Yusuf KOÇ | Akın Yorulmaz | şiir | UFO | Web Tasarım | Oyunlar | Canlı Tv | |