![]() | |
| | #1 (permalink) |
| Php Üyelik Tarihi: 02/2007
|
Apachetriad yeniden yüklemek için sildim. Ama veritabanın yedeğini almayı unuttum Veritabanı hali ile silindi. Bende dosya kurtarma programı ile veritabanın dosyaları kurtardım.(.myi .frm .myd) Bu dosyalar ile veritabanın nasıl geri yükleyebilirim.Çok zor durumdayım lütfen yardım |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Üye Üyelik Tarihi: 12/2007
|
Veritabanını aynı isim ile tekrar oluştur. ve o dosyaların hepsini veritabanının tutulduğu dizinin içerisine yapıştır. tüm tablo ve datalar geri gelecektir. Tabi veri kurtarma yazılımı işini doğru yaptıysa(yani dosyalara zarar gelmemişse). Kolay gelsin.
|
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| |
Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu açana göre | Forum | Cevap | En Son Mesaj |
| .sql uzantılı mssql çıktısını geri yüklemek? | darkart | Veritabanları & SQL | 3 | 04/11/2007 01:55 |
| swf uzantılı animasyonu tekrar ettirmek | allquark | Flash / Director / Swift 3D ... | 5 | 15/05/2007 00:17 |
| SQL SSH ile yüklemek | Adrenalin | Veritabanları & SQL | 3 | 21/06/2006 16:23 |
| swf tekrar tekrar yüklenmesin istiyorum | burakco | Flash / Director / Swift 3D ... | 2 | 02/11/2005 15:01 |
| usb kalvye ile xp yüklemek | ResTWeLL | Donanım | 9 | 30/12/2004 12:18 |
| Reklamlar & Desteklenenler | |
| Hassas Valf | Hassas Kaplama | Antalyamız | Gazete | Ticari Bilişim | Hakan Müştak | Rüya Tabirleri | Kadın | Hastalıklar | Cepte msn ve e-posta | Webmaster | Antalya Aupair | Turkish Property Antalya | Forum | Chat | Perde | Adsl | Araba | bolindir.com | guncelle.com | livescore | Web Tasarım | evden eve nakliyat | forum | evden eve | sohbet | Resimcim| Kalifiye İnsan Kaynakları | Web Tasarım | Oyun | Yusuf KOÇ | Akın Yorulmaz | şiir | UFO | Web Tasarım | Oyunlar | Canlı Tv | |