![]() | |
| | #1 (permalink) |
| Üye Üyelik Tarihi: 03/2007
|
arkadaşlar bana dakikada drweb 100 mail geliyor olay ben plesk'ten mail için drweb açtım yanlız açtıktan sonra dakikada 100 geçkin mail geliyo ve servislerden drweb durdurduğumda mailler gelmeye devam ediyo. birde mailler zannedersen kuyrukta birikme gibi bişey var yardımcı olursanız sevinirim |
| | |
| | #2 (permalink) |
| iptal dumuru Üyelik Tarihi: 07/2003 Yer: burasi
|
drweb durdurursan maileri takilip kalir öyle biliyorum... "arkadaşlar bana dakikada drweb 100 mail geliyor" bu mailer nereden geliyor processler yanlis tetiklenmis olabilir. sistemi yeniden baslat (reboot) bir ihtimal sorununa deva olabilir
__________________ www.fatihgenc.com |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| |
Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu açana göre | Forum | Cevap | En Son Mesaj |
| Merak Mail Server veya Mail gönderememe problemi | hgumus | Internet | 19 | 29/06/2005 09:52 |
| Qmail ve MySQL | the.zero | GNU / Linux / UNIX / BSD / Pardus | 3 | 08/03/2005 22:54 |
| qmail ve pop ? | blackman | GNU / Linux / UNIX / BSD / Pardus | 1 | 07/03/2005 02:51 |
| QMail ve ETRN | SHOPEN | GNU / Linux / UNIX / BSD / Pardus | 8 | 15/10/2004 19:14 |
| Reklamlar & Desteklenenler | |
| Hassas Valf | Hassas Kaplama | Antalyamız | Gazete | Ticari Bilişim | Hakan Müştak | Rüya Tabirleri | Kadın | Hastalıklar | Cepte msn ve e-posta | Webmaster | Antalya Aupair | Turkish Property Antalya | Forum | Chat | Perde | Adsl | Araba | bolindir.com | guncelle.com | livescore | Web Tasarım | evden eve nakliyat | forum | evden eve | sohbet | Resimcim| Kalifiye İnsan Kaynakları | Web Tasarım | Oyun | Yusuf KOÇ | Akın Yorulmaz | şiir | UFO | Web Tasarım | Oyunlar | Canlı Tv | |