Ceviz Forum

Geri Dön   Ceviz Forum > Mesajım Var > Duyurular & İlanlar

LinkBack Seçenekler
Eski 22/02/2008, 22:34   #1 (permalink)
Üye

Varsayılan Bir modülde ya da scriptte değişiklik yapacak arkadaş var mı?

Arkadaşlar,
Elimdeki bir sınav scriptinde ya da Xoops CMS modülünde (ücretle) bazı değişiklikler yapacak arkadaş arıyorum. İlgilenen arkadaşların özel mesaj atmalarını rica ediyorum.
Saygılarımla...

(Bu arada bu mesajın duyurular bölümünde olması gerekir diye düşündüm ama oraya konu açtırmadı sistem. O yüzden buraya yazmak zorunda kaldım.)
borabey hatta değil   Alıntı Yaparak Yanıtla

Bookmarks

Seçenekler

Mesaj Yazma Hakları
Yeni mesajgöndermezsiniz
Cevap yazamazsınız
Dosya ekleyemezsiniz
Mesajınızı düzenleyemezsiniz

BB code is Açık
[IMG] kodu Açık
HTML kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık

Benzer Konular
Konu Konuyu açana göre Forum Cevap En Son Mesaj
HTML CSS tema yapacak arkadaş... kostebek Duyurular & İlanlar 0 18/10/2007 12:45
bir sitenin türkçe versiyonunu yapacak php bilen arkadaş doofus1982 Duyurular & İlanlar 0 19/05/2007 13:09
Java Scriptte Menü Sorunu serkanarslan72 Javascript / DHTML / Ajax 2 16/11/2006 14:07
Bir web sitesinin Flash kullanarak arayüzünü yapacak arkadaş arıyorum bestprogramci Duyurular & İlanlar 5 28/05/2004 20:42
Bir websitesinin flash animasyonlarını yapacak arkadaş arıyorum. omerosmanoglu Flash / Director / Swift 3D ... 3 15/05/2004 13:48

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +3. Şu anda saat 00:51.

Reklamlar & Desteklenenler
Hassas Valf | Hassas Kaplama | Antalyamız | Gazete | Ticari Bilişim | Hakan Müştak | Rüya Tabirleri | Kadın | Hastalıklar | Cepte msn ve e-posta | Webmaster | Antalya Aupair | Turkish Property Antalya | Forum | Chat | Perde | Adsl | Araba | bolindir.com | guncelle.com | livescore | Web Tasarım | evden eve nakliyat | forum | evden eve | sohbet | Resimcim| Kalifiye İnsan Kaynakları | Web Tasarım | Oyun | Yusuf KOÇ | Akın Yorulmaz | şiir | UFO | Web Tasarım | Oyunlar | Canlı Tv |

Forum Yazılımı: vBulletin Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.2.0
Copyright ©2001 - 2008, Ceviz.net