![]() | |
| | #1 (permalink) |
| Programmer Üyelik Tarihi: 03/2007 Yer: Sakarya
|
Merhaba Arkadaşlar, Bir içerik filtreleme uygulaması geliştiriyorum. Birçok kısmı bitti fakat kullandığım proxy tabanlı bir filtreleme. Proxy çok stabil çalışan bir sistem olmadığı için bazı sıkıntılar yaşıyorum. Özellikle hız konusu ve bazı zaman dns ve cookie hataları. Bildiğim kadarıyla bu işi yapmak için ya LSP yada Proxy yazmamız gerekiyor. Delphi ile LSP yazılamıyacağı konusunda birçok deneyimli arkadaş tarafından yönlendirildim. Bu konuda daha farklı çözümleri olan veya proxy iyileştirme konusunda uzman arkadaşlardan yardım bekliyorum. Herkese iyi çalışmalar. |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| |
Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu açana göre | Forum | Cevap | En Son Mesaj |
| Hata Yakalama | SHOPEN | C / C++ | 7 | 23/02/2008 16:47 |
| Exception yakalama | hülya | C# | 6 | 19/01/2008 16:18 |
| Adres yakalama | 01ada01 | ASP | 4 | 21/06/2007 21:18 |
| hata yakalama | shark_hack | PHP | 3 | 10/11/2005 21:52 |
| 33 sayıyı yakalama | acelya | Oyunlar | 4 | 18/09/2003 19:23 |
| Reklamlar & Desteklenenler | |
| Hassas Valf | Hassas Kaplama | Antalyamız | Gazete | Ticari Bilişim | Hakan Müştak | Rüya Tabirleri | Kadın | Hastalıklar | Cepte msn ve e-posta | Webmaster | Antalya Aupair | Turkish Property Antalya | Forum | Chat | Perde | Adsl | Araba | bolindir.com | guncelle.com | livescore | Web Tasarım | evden eve nakliyat | forum | evden eve | sohbet | Resimcim| Kalifiye İnsan Kaynakları | Web Tasarım | Oyun | Yusuf KOÇ | Akın Yorulmaz | şiir | UFO | Web Tasarım | Oyunlar | Canlı Tv | |