![]() | |
| | #1 (permalink) |
| Üye Üyelik Tarihi: 05/2007 Yer: Zonguldak
|
Arkadaşlar bi proje için osym'nin sitesinden veri çekmem lazım. Bu işi curl lib kullanarak php ile yapıcam. Emme lakin sayfa .net ile hazırlanmış (asp ya da .net bilmiyorum)ve ben post metoduyla veri göndermek için form elemanlarına ihtiyacım var çözemedim. Yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşk.
__________________ Not Defterim |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Üye Üyelik Tarihi: 05/2007 Yer: Zonguldak
|
Bu konuda şöyle bir şey gösterdi arkadaşlar
__________________ Not Defterim |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| |
Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu açana göre | Forum | Cevap | En Son Mesaj |
| Baska Siteden veri cekme | BarisGURENC | ASP | 7 | 19/02/2008 02:07 |
| Başka bir siteden veri çekmek | Pro[Ge] | PHP | 3 | 26/12/2007 02:24 |
| Curl ve Siteden Sadece Bir bölüm Çekmek.. | Connectin | PHP | 8 | 02/10/2007 16:19 |
| Şifreyle girilen bir siteden veri çekmek | Beholder | Genel Programlama | 8 | 19/04/2007 11:13 |
| js veya php ile siteden veri almak | codetr | Javascript / DHTML / Ajax | 9 | 17/06/2006 23:24 |
| Reklamlar & Desteklenenler | |
| Hassas Valf | Hassas Kaplama | Antalyamız | Gazete | Ticari Bilişim | Hakan Müştak | Rüya Tabirleri | Kadın | Hastalıklar | Cepte msn ve e-posta | Webmaster | Antalya Aupair | Turkish Property Antalya | Forum | Chat | Perde | Adsl | Araba | bolindir.com | guncelle.com | livescore | Web Tasarım | evden eve nakliyat | forum | evden eve | sohbet | Resimcim| Kalifiye İnsan Kaynakları | Web Tasarım | Oyun | Yusuf KOÇ | Akın Yorulmaz | şiir | UFO | Web Tasarım | Oyunlar | Canlı Tv | |