Ceviz Forum

Geri Dön   Ceviz Forum > Sistem > Ağ / Güvenlik

Kapalı Konu

LinkBack Seçenekler
Eski 21/02/2008, 17:57   #1 (permalink)
iptal dumuru

fgenc Adlı Üyenin Profil Grafiği

Yer: burasi
Varsayılan smile adsl protesto

bu konuyu ana konu olarak ceviz net makale olarakta tasimak istiyorum ama ilk önce diger adminlarin konuya olan fikirlerini bilmek isterim..

smileadsl bilgi edinmek icin ariyan musterilerinin adsl portlarini kendi üyeligine sabitleyip kullanicilari ttnet üyeligi almasina angarya cikarmaya calisiyor.

yaklasik 2 gündür smileadsl olmayan aboneligimi iptal ettirmeye calisiyorum ancak
halen adsl baglantilarinda üyeligin smileadsl olarak görunuyor ve bu benim ttnet üyesi olmami engeliyor defalarca aramama ragmen smileadsl yetkilileri yardimci olmamak konusunda israr ediyorlar

siz siz olun smileadsl'den uzak durmaya calisin....
Eski 21/02/2008, 18:19   #2 (permalink)
Üye

kbere Adlı Üyenin Profil Grafiği

ayrıca kampanya yaptık diyerek fiyatları aşağı çekiyorlar. millet de atlıyor. ama bu kampanyanın 3 ay geçerli olduğu konusunda açıkça uyarmıyorlar. altta çok ufak bir notla belirtiyorlar. ilk üç ay kampanya fiyatıyla ödeme yaptıktan sonra normal fiyattan ödeme yapmaya başlıyorsunuz haberiniz olsun
Eski 22/02/2008, 13:41   #3 (permalink)
iptal dumuru

isin asli su abone yaparken gösterdikleri itinayi abonelik iptalinde göstermiyorlar..
smileadsl ariyorum her seferinde önundeki paneldeki yazanlardan yola cikarak bana aboneligini iptal oldugu demekten vaz gecmiyorlar.

-bu söylediklerini bana fax olarak gecmelerini rica ettim.
-böyle bir hizmetlerinin olmadiklarini söyledi
-hukuki sürec baslaticam söylediklerinizi yazili olarak talep ediyorum dedim
-tabiyki bunu isteyebilirsiniz dedi
-hani bunu talep etme hakkim yoktu dedim (insan 30 nano saniyede de cark etmezki)

bakalim bekliyorum iptal edilmis ama var olan aboneligim fax üzerinde nasil ifade edilecek...
ne deyim belgesel izlemeyi seviyorum... smileadsl den vazgecip D-smart aboneligimi alsam...
Eski 23/02/2008, 04:40   #4 (permalink)
iptal dumuru

smileadsl abonelik iptali calismalarimda 1. haftaya girmis bulunuyorum bakalim smileadsl aboneligimi ne kadar süre icinde tam olarak iptal etmeyi basarabilecek

asagidaki maili biraz önce smileadsl bilgi hattina attim...
cevabi sizinle paylasicam...
Alıntı:
yaklasik bir hafta önce smileadsl abonelik basvurusunda bulundum ertesi gün fiyatlarinizin ttnetden farkli olmadigini fakr edince (sadece ilk 3ay cuzi bir indirim var. ttnetde ise ilk 3ay bedava baglanabiliyorsunuz) Abone iptalim icin sizinle iletisimegectim... abonelik iptalimi tam olarak gerceklestirmediginiz icin suan ttnet adsl üyesi olamiyorum.
Bu durumu size defalarca telefon araciligi ile bildirdim ancak bir sonuc alamadim. Hatta daha önce aramadigmi idea etmeye küstahligina kalkisan kendince beni yalanci cikarmaya calisan calisaniniz dahi oldu. Her defasinda musteri danisma servisinizdeki calisaniniz önundeki panelde benim smileadsl üyesi olmadigim yazisini okuyarak beni ikna etmeye calisti. Ne yazikki gercekler calisanlarinizin önundeki paneldeki yazili olanlarla sinirli degil. Eksik yapilan biseyler oldugunu icin halen DOGAN gurubu smile adsl üyesi olarak görünüyorum.

Aslinda benim yapmam gereken bir is olmasada benim bölgeme bakan telecom istasyonu ile iletisimi gectim. sizin calisanlariniz bu istasyonun numarasini kesin bilmiyordur. Nede olsa siz adsl satis isleri yapmadiginiz ve adsl sunucusu olmadiginiz icin bunlari bilmemenizi dogal karsiliyorum. Dogal olarak bu gibi isleri yapmasi gereken musteriler öyle degil mi?
ilgili birimin telefon numarasi 0216 397 43 21 kendileri ile iletisime gectim ve sizin yapmaniz gereken isi ikna kabiliyetin eseri olarak telecom calisanlarina yaptirmayi basardim. suan itibari ile pendik telecom istasyonunda kaydim yok. Ancak olay bunulada bitmiyor. adsl telecom anaservisindende benim kaydimin düsülmesi gerekiyor tabi siz simdi oraninda numarasini bilmesiniz ben yazayim.. 0216 392 11 26 lakin sorun su burdaki sahislar beni kesinlikle muhatab almadi cunki ttnet ve smileadsl calisani degilim.

Sizden kaydimi ne zaman düstügümüze dair bana fax gecmenizi ve konuya binayen gerekli mercilere basvurucagimi söylemistim onuda yapmadiniz cunki fax cekmek ve benim aboneligimi sonlandirmak size para kazandirmiyor.

bunun disinda bir ayrinti daha ögrendim ttnet pendik calisanlari smileadsl'in abonelerini kaybetmemek icin bu tip uckagitciliklara basvurdugunu bir kac defa tecrube etigini söyledi...

sizin elinideki arabirim benim sizin üyeniz OLMADIGINI göstersede telecom kayilarinda halen smileadsl kullanicisiyim. Merak ediyorum ilgili arabirim size benim yunan tanrisi ZEUS' oldugumu söylece acaba callcenter'inizde bana biat edicek calisanlariniz cikar mi?...

sizden kesinlikle ümidi kestim adsl üyeligi almaktan vaz gectim..
smile adsl sirketinin calisma prensipleri tam anlami ile belgesellik...
gerci cevabi simdiden biliyorum smileadsl aboneligimin olmadigini yazicaklar..
bende ZEUS'um iste...
Eski 23/02/2008, 11:54   #5 (permalink)
iptal dumuru

smileadsl'in destek hatti 444 33 75
mail adresli: bilgi@smileadsl.com

yukaridaki mailimi okuduyaniz ne yapmak istedigmi anlamistirsiniz..

ister arayin ister mail attin ama smileadsle DSL kullanicisina hata yapilamayacagini hos bir sekilde ögretebilirisiz su bilgiyi onlara gecen

-------------
adim XXXX XXXX ve XXistanbul ankara ne iseXXX'de yasiyorum.
ttnet abonesiyim ve öyle kalacagim (yahut smileadsl abonesiyim en kisa zamada aboneligimi iptal etmeyi düsünüyorum)
ZEUS'un selami var.
-------------

bu sekilde 20 mail bir o kadar arama onlara düserse oldukca kafalari karisacakir.
bu sekilde tepki faliyetlerimiz cokca olucaktir. sunulanla yetinmeyin paramizi altiklari gibi bize hizmet sunma zorunluklari oldugunu onlara ögretelim.
Eski 23/02/2008, 14:03   #6 (permalink)
Üye

kbere Adlı Üyenin Profil Grafiği

aslında işin bir de ttnet tarafından saçmalığı var. sen ttnete başvurdun ve diğer firma sorun mu çıkarıyor. o zaman senin değil ttnet'in uğraşması gerekli bu problemle bence
Eski 23/02/2008, 16:01   #7 (permalink)
iptal dumuru

hayir! Halen smileadsl abonesi görundügüm icin ttnet'in benim aboneligim hakkin her hangi bisey yapma selahiyeti yok.
Eski 23/02/2008, 17:26   #8 (permalink)
Eski Cevizci

mr1yh1 Adlı Üyenin Profil Grafiği

Yer: samsun

http://www.sikayetvar.com/index.php?...2.x=0&s222.y=0
anlaşılan bu şekilde 'dolandırılan' tek kişi sen değilsin.

bu şikayetlerin yanında görünen güler yüzlere de aldanma.
sikayetvar.com çalışma şeklini değiştirmiş,
müşterinin 'memnuniyetine' artık kendileri karar veriyor.
mr1yh1 hatta değil  
Eski 23/02/2008, 17:38   #9 (permalink)
iptal dumuru

bunlarin analarina avratlarina dümdüz gitmedin sürece is yapma uslupleri yok
aslinda hata bunlarda degil öyle görmüs öyle egitilmisler.
benim ile ayni durumda olan en az 10 baslik gördüm
Eski 24/02/2008, 17:57   #10 (permalink)
İptal Durumu

SmileADSL, Doğan Telekom, Superonline yada TR.Net bayilerinden herhangi birisinden abonelik alın, Türk Telekom tarafındaki sistemde sizin isminiz değil bayilerin bilgileri geçer, sizin tarafınızdaki sorun aslında mevcut telefon hattınıza ait bir internet bağlantısının olmasıdır, bu yüzden TTNET adsl abonesi olamıyorsunuz.. Bunun çözümü önce bayiyle resmi iletişime (fax) geçip aboneliğinizin iptalini istemeniz ve iptaline dair size bir belge gönderilmesini talep etmeniz sonrasındaysa TTNET'le iletişime geçip bu belgeleri onlara ibraz etmeniz olacaktır..

Siz TTNET tarafında yetkili değilsiniz, çünkü mevcut internet bağlantısının sağlandığı portun sorumlusu Türk Telekom tarafındaki sistemde siz değil SmileADSL (bayi) olarak görünür, o yüzden sizin şahsi talebinize cevap vereceklerini sanmıyorum..

Siz yine işinizi SmileADSL'le halledip, mutlaka bir "iptal onay" belgesi talep etmeniz ve sonrasında TTNET'le olan işlemlerinize geçmeniz gerekiyor..

Mantıklı, sakin ve sağ duyulu olmakta büyük fayda var..

Ayrıca 3 - 5 Y.T.L. için aracı bir kuruluştan hizmet almaya ne gerek var, doğrudan kendi özlük bilgilerinizi kullanarak birinci kuruluştan neden hizmet almıyorsunuz ?..

Türk Telekom'un altyapısını kullanan bir kuruluşun şöyle bir açıklama yapmasıysa beni düşündürdü..
roksan hatta değil  
Kapalı Konu

Bookmarks

Seçenekler

Mesaj Yazma Hakları
Yeni mesajgöndermezsiniz
Cevap yazamazsınız
Dosya ekleyemezsiniz
Mesajınızı düzenleyemezsiniz

BB code is Açık
[IMG] kodu Açık
HTML kodu Kapalı