![]() | |
| | #1 (permalink) |
| iptal dumuru Üyelik Tarihi: 07/2003 Yer: burasi
|
bu konuyu ana konu olarak ceviz net makale olarakta tasimak istiyorum ama ilk önce diger adminlarin konuya olan fikirlerini bilmek isterim.. smileadsl bilgi edinmek icin ariyan musterilerinin adsl portlarini kendi üyeligine sabitleyip kullanicilari ttnet üyeligi almasina angarya cikarmaya calisiyor. yaklasik 2 gündür smileadsl olmayan aboneligimi iptal ettirmeye calisiyorum ancak halen adsl baglantilarinda üyeligin smileadsl olarak görunuyor ve bu benim ttnet üyesi olmami engeliyor defalarca aramama ragmen smileadsl yetkilileri yardimci olmamak konusunda israr ediyorlar siz siz olun smileadsl'den uzak durmaya calisin....
__________________ www.fatihgenc.com |
| |
| | #2 (permalink) |
| Üye Üyelik Tarihi: 04/2003
|
ayrıca kampanya yaptık diyerek fiyatları aşağı çekiyorlar. millet de atlıyor. ama bu kampanyanın 3 ay geçerli olduğu konusunda açıkça uyarmıyorlar. altta çok ufak bir notla belirtiyorlar. ilk üç ay kampanya fiyatıyla ödeme yaptıktan sonra normal fiyattan ödeme yapmaya başlıyorsunuz haberiniz olsun
|
| |
| | #3 (permalink) |
|
isin asli su abone yaparken gösterdikleri itinayi abonelik iptalinde göstermiyorlar.. smileadsl ariyorum her seferinde önundeki paneldeki yazanlardan yola cikarak bana aboneligini iptal oldugu demekten vaz gecmiyorlar. -bu söylediklerini bana fax olarak gecmelerini rica ettim. -böyle bir hizmetlerinin olmadiklarini söyledi -hukuki sürec baslaticam söylediklerinizi yazili olarak talep ediyorum dedim -tabiyki bunu isteyebilirsiniz dedi -hani bunu talep etme hakkim yoktu dedim (insan 30 nano saniyede de cark etmezki) bakalim bekliyorum iptal edilmis ama var olan aboneligim fax üzerinde nasil ifade edilecek... ne deyim belgesel izlemeyi seviyorum... smileadsl den vazgecip D-smart aboneligimi alsam...
| |
| | #4 (permalink) | |
|
smileadsl abonelik iptali calismalarimda 1. haftaya girmis bulunuyorum bakalim smileadsl aboneligimi ne kadar süre icinde tam olarak iptal etmeyi basarabilecek asagidaki maili biraz önce smileadsl bilgi hattina attim... cevabi sizinle paylasicam... Alıntı:
bende ZEUS'um iste...
__________________ www.fatihgenc.com | |
| |
| | #5 (permalink) |
|
smileadsl'in destek hatti 444 33 75 mail adresli: bilgi@smileadsl.com yukaridaki mailimi okuduyaniz ne yapmak istedigmi anlamistirsiniz.. ister arayin ister mail attin ama smileadsle DSL kullanicisina hata yapilamayacagini hos bir sekilde ögretebilirisiz su bilgiyi onlara gecen ------------- adim XXXX XXXX ve XXistanbul ankara ne iseXXX'de yasiyorum. ttnet abonesiyim ve öyle kalacagim (yahut smileadsl abonesiyim en kisa zamada aboneligimi iptal etmeyi düsünüyorum) ZEUS'un selami var. ------------- bu sekilde 20 mail bir o kadar arama onlara düserse oldukca kafalari karisacakir. bu sekilde tepki faliyetlerimiz cokca olucaktir. sunulanla yetinmeyin paramizi altiklari gibi bize hizmet sunma zorunluklari oldugunu onlara ögretelim.
| |
| | #7 (permalink) |
|
hayir! Halen smileadsl abonesi görundügüm icin ttnet'in benim aboneligim hakkin her hangi bisey yapma selahiyeti yok.
| |
| | #8 (permalink) |
| Eski Cevizci Üyelik Tarihi: 04/2005 Yer: samsun
| http://www.sikayetvar.com/index.php?...2.x=0&s222.y=0 anlaşılan bu şekilde 'dolandırılan' tek kişi sen değilsin. bu şikayetlerin yanında görünen güler yüzlere de aldanma. sikayetvar.com çalışma şeklini değiştirmiş, müşterinin 'memnuniyetine' artık kendileri karar veriyor. |
| |
| | #9 (permalink) |
|
bunlarin analarina avratlarina dümdüz gitmedin sürece is yapma uslupleri yok aslinda hata bunlarda degil öyle görmüs öyle egitilmisler. benim ile ayni durumda olan en az 10 baslik gördüm
| |
| | #10 (permalink) |
| İptal Durumu Üyelik Tarihi: 12/2007
|
SmileADSL, Doğan Telekom, Superonline yada TR.Net bayilerinden herhangi birisinden abonelik alın, Türk Telekom tarafındaki sistemde sizin isminiz değil bayilerin bilgileri geçer, sizin tarafınızdaki sorun aslında mevcut telefon hattınıza ait bir internet bağlantısının olmasıdır, bu yüzden TTNET adsl abonesi olamıyorsunuz.. Bunun çözümü önce bayiyle resmi iletişime (fax) geçip aboneliğinizin iptalini istemeniz ve iptaline dair size bir belge gönderilmesini talep etmeniz sonrasındaysa TTNET'le iletişime geçip bu belgeleri onlara ibraz etmeniz olacaktır.. Siz TTNET tarafında yetkili değilsiniz, çünkü mevcut internet bağlantısının sağlandığı portun sorumlusu Türk Telekom tarafındaki sistemde siz değil SmileADSL (bayi) olarak görünür, o yüzden sizin şahsi talebinize cevap vereceklerini sanmıyorum.. Siz yine işinizi SmileADSL'le halledip, mutlaka bir "iptal onay" belgesi talep etmeniz ve sonrasında TTNET'le olan işlemlerinize geçmeniz gerekiyor.. Mantıklı, sakin ve sağ duyulu olmakta büyük fayda var.. Ayrıca 3 - 5 Y.T.L. için aracı bir kuruluştan hizmet almaya ne gerek var, doğrudan kendi özlük bilgilerinizi kullanarak birinci kuruluştan neden hizmet almıyorsunuz ?.. Türk Telekom'un altyapısını kullanan bir kuruluşun şöyle bir açıklama yapmasıysa beni düşündürdü.. |
| |
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| |