![]() | |
| | #1 (permalink) |
| Üye Üyelik Tarihi: 02/2008
|
Arkadaşlar bu konu hakkında halen sağlıklı bir bilgi bulabilmiş değilim. Sorunum belkide çok kolay birşey ama malesef bir türlü çözemedim. Microsoft visual studio 2005 ile msdn in sayfasında indirdiğim hazır ve basit temalardan birini loocal makinmede çalıştırdım. sorunsuz çalışıyor. ama internete upload ettiğimde malesef hep hata kodlarıyla karşılaşıyorum. karşılaştığım hata kodu cutom errors ile ilgili bu komutun açık olduğunu onu kapatmam gerektiğini söylüyor onuda yapıyorum . buseferde sql servere bağlamadığını söylüyor. Server Error in '/' Application. Yalnız hep aynı hata. bıktım artık . bu plesk panelde aspx sayfa çalıştırabilen bir arkadaştan nasıl yapıldığına dair biraz yardım rica edeceğim. plesk o kadar karışıkki türkçe kaynak ta bulamıyorum.şimdiden teşekkürler
|
| | |
| | #3 (permalink) | |
| Üye Üyelik Tarihi: 02/2008
|
01ada01 saolasın Server Error in '/' Application. -------------------------------------------------------------------------------- Configuration Error Description: An error occurred during the processing of a configuration file required to service this request. Please review the specific error details below and modify your configuration file appropriately. Parser Error Message: It is an error to use a section registered as allowDefinition='MachineToApplication' beyond application level. This error can be caused by a virtual directory not being configured as an application in IIS. Source Error: Line 29: <deny users="*" /> Line 30: </authorization> Line 31: <trust level="Medium" /> Line 32: </system.web> Line 33: </location> Source File: C:\Inetpub\vhosts\e-fethiye.com\httpdocs\web.config Line: 31 -------------------------------------------------------------------------------- Version Information: Microsoft .NET Framework Version:2.0.50727.1433; ASP.NET Version:2.0.50727.1433 hata bu nasıl yapabilirim aspx e geçmek istiyorum ama nerdeyse bırakma derecesindeyim kaynak yok... Alıntı:
buda web.config dosyası lütfen arkadaşlar bir bakın | |
| | |
| | #4 (permalink) |
| wanna sleep more Üyelik Tarihi: 11/2002 Yer: CA
|
asp.net uygulamasinin virtual dir altinda calismasi gerekiyor.
__________________ http://www.msnetprogrammer.net/blog (MCP & MCTS & MVM) |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| |