![]() | |
| | #1 (permalink) |
| Üye Üyelik Tarihi: 04/2007
|
benim bi exel makrom var bi sayfadaki verileri alıyo bazı işlemler yaptıktan sonra diğer bir sayfaya yapıştırıyor sorunum ise verilerin olduğu sayfanın değiştirilememesini istiyorum ancak koruma koyduğum zaman auto filter özelliğini kullanmıyor korumayı makronun içine yazdığımzaman ise şifresiz bir koruma atıyor şimdi ben hem sayfadaki verinin değişmemesini sağlayıp hemde filtreleme özelliğini nasıl kullanabilirim |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Üye Üyelik Tarihi: 04/2007
|
verinin olduğu sayfayı yani sayfa 1 i gizli sayfa yaptım ve elimdeki kodun başında sayfa1 in visible sini true yapıp kod sonunda visibleyi false yaptım yani makro çalışırken sayfa açılıyor otomatik süzme işlemini gerçekleştirip kopyasını başka bir sayfaya aldıktan sonra geri gizliyor
|
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| |
Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu açana göre | Forum | Cevap | En Son Mesaj |
| exel kilit | ali çetin | Genel Programlama | 1 | 18/02/2008 12:02 |
| Delphi Kilit Ekranı | society_boy | Pascal / Delphi / Delphi.NET | 9 | 06/01/2008 16:07 |
| Delphi Kilit Ekranı | society_boy | Pascal / Delphi / Delphi.NET | 1 | 28/12/2007 00:30 |
| frontpage-webbileşeni-fotoğrafgalerisi=kilit | cemkap | Web Tasarım | 1 | 25/02/2007 01:40 |
| exel ? | deja-vu | Windows | 2 | 15/09/2005 18:26 |
| Reklamlar & Desteklenenler | |
| Hassas Valf | Hassas Kaplama | Antalyamız | Gazete | Ticari Bilişim | Hakan Müştak | Rüya Tabirleri | Kadın | Hastalıklar | Cepte msn ve e-posta | Webmaster | Antalya Aupair | Turkish Property Antalya | Forum | Chat | Perde | Adsl | Araba | bolindir.com | guncelle.com | livescore | Web Tasarım | evden eve nakliyat | forum | evden eve | sohbet | Resimcim| Kalifiye İnsan Kaynakları | Web Tasarım | Oyun | Yusuf KOÇ | Akın Yorulmaz | şiir | UFO | Web Tasarım | Oyunlar | Canlı Tv | |