![]() | |
| | #1 (permalink) |
| Üye Üyelik Tarihi: 02/2008
|
25 bilgisayar bulunan bir ofis ortamında çalışmaya başladım.ADSL internet HUB vasıtasıyla paylaştırılıyor. Ancak ortalık virüs ve trojandan geçilmiyor.Paylaşılan interneti Firewall ve antivirüs yazılımı kurulu bir bilgisayardan (Server) geçirip kullanmak daha verimli olur diye düşünüyorum. Ancak teknik olarak kendimi yeterli bulmuyorum.Elimde var olan Windows Server 2003 ana makinede bana yeterli olur mu.Ya da Linux sürümleri mi başarılı olur.Serverda kullanmam gereken yazılımlar nelerdir.Bu konuda akıl danışabileceğim arkadaşların yardımına ihtiyacım var.
|
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| |
Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu açana göre | Forum | Cevap | En Son Mesaj |
| Yardıma ihtiyacım var. | ste_ganos | ASP | 2 | 19/12/2006 12:46 |
| ilginç ama tercih konusunda yardıma ihtiyacım var | n0fx | Olumlu Sohbet | 5 | 29/07/2006 16:43 |
| Yardıma ihtiyacım var | SsTasarim | PHP | 9 | 29/05/2006 14:04 |
| yardıma ihtiyacım var | deumaug | PHP | 12 | 26/05/2006 18:49 |
| yardıma ihtiyacım var! | loch00 | Flash / Director / Swift 3D ... | 1 | 30/01/2006 18:58 |
| Reklamlar & Desteklenenler | |
| Hassas Valf | Hassas Kaplama | Antalyamız | Gazete | Ticari Bilişim | Hakan Müştak | Rüya Tabirleri | Kadın | Hastalıklar | Cepte msn ve e-posta | Webmaster | Antalya Aupair | Turkish Property Antalya | Forum | Chat | Perde | Adsl | Araba | bolindir.com | guncelle.com | livescore | Web Tasarım | evden eve nakliyat | forum | evden eve | sohbet | Resimcim| Kalifiye İnsan Kaynakları | Web Tasarım | Oyun | Yusuf KOÇ | Akın Yorulmaz | şiir | UFO | Web Tasarım | Oyunlar | Canlı Tv | |