![]() | |
| | #1 (permalink) |
| Üye Üyelik Tarihi: 12/2007
|
arkadaşlar urunKat ve urunTip adından iki field im var bu fieldlar altındaki datalar birden fazla yani ofis datası 10 tane ev datası 20 tane gibi... ben asp.netde select çekerken aynı olan verilerden sadece 1 tanesini almak istiyorum nasıl yapabilirim bunu yardımcı olursanız sevinirim
|
| | |
| | #2 (permalink) |
| Küçük ama çok etkili :) Üyelik Tarihi: 01/2005 Yer: İzmir
|
Merhaba : Açıkcası tam olarak anlayamadım istediğinizi. Ama anladığım kadarıyla yanıtlamam gerekirse burası, burası veya burası yardımcı olacaktır. (umarım) İyi çalışmalar
__________________ İnsanın başına ne gelirse ya meraktan, ya da meraktan.. ![]() Creativity is allowing yourself to make mistakes. Art is knowing which ones to keep. (Scott Adams) |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| |
Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu açana göre | Forum | Cevap | En Son Mesaj |
| resimlerden sadece 1 tanesini siliyor | berkcekisbas | PHP | 6 | 31/12/2007 20:36 |
| aynı tablodaki verileriden bir tanesini seçmek. | SKARAKURT | Veritabanları & SQL | 8 | 29/05/2007 11:38 |
| birden fazla atlamasi | some_plus | PHP | 1 | 03/06/2006 04:24 |
| birden fazla post | coderx | Javascript / DHTML / Ajax | 13 | 01/11/2005 09:50 |
| Tekrar eden isimlerden sadece 1 tanesini listelemek... | onlinefizik | ASP | 0 | 15/10/2005 16:26 |
| Reklamlar & Desteklenenler | |
| Hassas Valf | Hassas Kaplama | Antalyamız | Gazete | Ticari Bilişim | Hakan Müştak | Rüya Tabirleri | Kadın | Hastalıklar | Cepte msn ve e-posta | Webmaster | Antalya Aupair | Turkish Property Antalya | Forum | Chat | Perde | Adsl | Araba | bolindir.com | guncelle.com | livescore | Web Tasarım | evden eve nakliyat | forum | evden eve | sohbet | Resimcim| Kalifiye İnsan Kaynakları | Web Tasarım | Oyun | Yusuf KOÇ | Akın Yorulmaz | şiir | UFO | Web Tasarım | Oyunlar | Canlı Tv | |