![]() | |
| | #1 (permalink) |
| Üye Üyelik Tarihi: 12/2007
|
arkadaşlar yaptığım bir programda access veritabanı paylaşıma açtım yani bi makinada (normal pc) veritabanını paylaşıma açıp başka bi pcden bilgi girişi yapıorum buraya kadar normal ama veritabanının bulunduğu pcnin internete bağlanması gerek paylaşılan veritabananını sadece diğer pcnin kullanmasını istiyorum internetten gelen kötü niyetli virüscüklere karşı yada bağlantı kurmaya çalışan insanlarla nasıl baş edebilirim
|
| | |
| | #2 (permalink) |
| Yönetim Kurulu Üyelik Tarihi: 01/2003
|
asp.net le bir uygulama yaz ve kullanıcı girişi koy. şifreyi bilenler ve erişebilsin. böylece uygulamanın olduğu makinayı da nete açabilirsin
__________________ Erkan BALABAN www.webtasarimkilavuzu.com www.molaver.net Çözümler ihtiyaçlardan doğar. |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| |
Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu açana göre | Forum | Cevap | En Son Mesaj |
| ASP ile Session paylaşımı | anov | ASP.NET / Silverlight / Moonlight | 0 | 06/12/2007 13:13 |
| Yazıcı paylaşımı | zeroxxx | Ağ / Güvenlik | 4 | 27/04/2007 10:46 |
| Wap dan dosya paylaşımı | mrcplus | Site Yorum | 11 | 09/11/2006 22:38 |
| MAC Linux paylaşımı | alize | GNU / Linux / UNIX / BSD / Pardus | 3 | 11/03/2004 13:54 |
| internet paylaşımı | serk@n | Ağ / Güvenlik | 4 | 12/11/2003 07:42 |
| Reklamlar & Desteklenenler | |
| Hassas Valf | Hassas Kaplama | Antalyamız | Gazete | Ticari Bilişim | Hakan Müştak | Rüya Tabirleri | Kadın | Hastalıklar | Cepte msn ve e-posta | Webmaster | Antalya Aupair | Turkish Property Antalya | Forum | Chat | Perde | Adsl | Araba | bolindir.com | guncelle.com | livescore | Web Tasarım | evden eve nakliyat | forum | evden eve | sohbet | Resimcim| Kalifiye İnsan Kaynakları | Web Tasarım | Oyun | Yusuf KOÇ | Akın Yorulmaz | şiir | UFO | Web Tasarım | Oyunlar | Canlı Tv | |