![]() | |
| | #1 (permalink) |
| Üye Üyelik Tarihi: 02/2006
|
Online menejerlik projesi yürütüyoruz. Flash + php +mysql kullanarak. Gerçek zamanlı.. kullanıcıya kendi tribün, forma, amblem vb. tasarlatıcaz. Sizce ne kadar tutar? İçerik temasıyla diğerlerinden farklı olacak. (İlgilenen, katılmak ve soru sormak isteyenler yazsın.) |
| | |
| | #2 (permalink) |
| En Çetin Cevizci :) Üyelik Tarihi: 04/2004 Yer: Y:212314 Z:92415489
|
guzel olur bence mevcut çalışmalarınızın olduğu adresi verirseniz sevinirim.
__________________ Tohum saç,bitmezse toprak utansın, Hedefe varmayan mızrak utansın, Ustada kalırsa bu öksüz yapı, Onu sürdürmeyen çırak utansın, imazmmodified eden moderator utansın! |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Kendini arayan adam.. Üyelik Tarihi: 11/2007
|
Bence tek kişiyle olacak bir iş değil projen..yapılır ama amatör olur...web tasarım gruplarıyla vs anlaş..Onlarda biraz fazla bir fatura Çıkarırlar ama değer.. projene güveniyorsan paraya acımayacaksın ![]() Oyunda mutlaka action script kullanmalılar profesyonel bir şey çıkarmak İçin.. php + mysql fazla değilde flash 2 sinide 2 ye katlar.. 4-5 bin $ belki daha fazla... |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Agresif Programcı! Üyelik Tarihi: 05/2007 Yer: Localhost
|
evet flash ile ücret artarr 4 bin$ dan fazla olur.. ama çok iyi ve çok hızlı olur şöle bi footballll manager tarzına yakın olursa gerçekten tutucak bir proje diye düşünüyorum
__________________ Beynimiz Keşke RW Olsa... Hiç Düşündünüz mü? |
| | |
| | #7 (permalink) |
|
Proje grubu olarak kodlama ve tasarım için kendi çapımızda iki koldan yürütüyoruz. Mevcut sistemlerden farkı; içerik temasının yanında, flash as3 kullanarak hem daha hızlı hemde daha görsel olması. Hala zamana çok ihtiyacımız var. Aramıza katılacak arkadaşlarla, hız kazanacağımızı düşünüyorum. |
| | |
| | #8 (permalink) | |
| Alıntı:
| |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Üye Üyelik Tarihi: 07/2005 Yer: Antalya
|
valla menejerlik oyunlarının fanatiği çok (mesela ben) üstelikte oyunn bitme derdi deyok piyasada böle yabancı siteler var hatta türkçe dil deteği veriyolar çünkü türkiyede fanatiği çok ama şahsen ben online mevcut sitelerde oynamam zaten oynuyom diyenide görmedim millet araştırıyo üye oluyo sonra sıkıcı geliyo yani fikir güzel ama tutulması için süper olması lazım cm03/04 hala oynayan sayısı oldukça fazla |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| |