![]() | |
| | #1 (permalink) |
| Cocuklar giremez :D Üyelik Tarihi: 05/2006 Yer: Denizli
|
Merhaba arkadaşlar, dizüstü bilgisayarım var bu bilgisayarıma php server kuracagım. Ama server her bilgisayar acıldıgında çalışmasını istemiyorum. Elle kendim acıp kapatmak istiyorum. Yoksa diger türlü boşiuna sistem kaynaklarını kullanıyor. Önerileriniz neler? (başlangıcta otomatik çalışacak bir şey istemiyorum. appservde bu var bunu istemiyorum.)
__________________ cicek gonder |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Cocuklar giremez :D Üyelik Tarihi: 05/2006 Yer: Denizli
|
wamp kurdum
__________________ cicek gonder |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| |
Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu açana göre | Forum | Cevap | En Son Mesaj |
| ASP.NET için web server ı yapılandırmak!!! | serkanblg | ASP | 11 | 17/04/2006 11:10 |
| Proxy Server için HTTPResponse .... | dubrovski | Java / JSP | 4 | 31/03/2006 18:35 |
| dizüstü bilgisayar için harici harddisk önerisi | san | Donanım | 5 | 27/10/2005 23:42 |
| Server.Execute da html ve asp için hız farkı | fatihhayri | ASP | 2 | 03/05/2004 13:00 |
| WinConnect Server XP: WinXP için Terminal Server ilacı | selami_32 | Windows | 0 | 25/04/2004 14:16 |
| Reklamlar & Desteklenenler | |
| Hassas Valf | Hassas Kaplama | Antalyamız | Gazete | Ticari Bilişim | Hakan Müştak | Rüya Tabirleri | Kadın | Hastalıklar | Cepte msn ve e-posta | Webmaster | Antalya Aupair | Turkish Property Antalya | Forum | Chat | Perde | Adsl | Araba | bolindir.com | guncelle.com | livescore | Web Tasarım | evden eve nakliyat | forum | evden eve | sohbet | Resimcim| Kalifiye İnsan Kaynakları | Web Tasarım | Oyun | Yusuf KOÇ | Akın Yorulmaz | şiir | UFO | Web Tasarım | Oyunlar | Canlı Tv | |