![]() | |
| | #1 (permalink) |
| Üye Üyelik Tarihi: 03/2007
|
Asp ile hazirladigim web sitemin bir yerinde iInternetten indirdigim "content slider" diye bir javascript kullaniyorum. Hatta linkini de vereyim: http://www.dynamicdrive.com/dynamici...tentslider.htm . Kodda hersey iyi guzel ancak bir konu varki bir turlu nasil halledebilirim bulamadim. javascript kodlarin bir yerinde icerigin basliginin nasil olacagi atanmis. Ancak oradan Benim yapmak istedigimse her icerik basligi icin veritabanimdan aldigi degeri kullanmasi. Satir da su: var linktext=["horses", "scenery", "ocean", "sushi"] //custom pagination links text array |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| |
Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu açana göre | Forum | Cevap | En Son Mesaj |
| Jsp içine javascript | futi | Java / JSP | 7 | 24/02/2008 01:49 |
| javascript içinde zamanla diğer javascript kodu çalıştırma | mahmuttt88 | Javascript / DHTML / Ajax | 1 | 20/10/2007 10:34 |
| tablonun içine layer koymak | genieril | Web Tasarım | 0 | 20/07/2006 16:25 |
| php içine javascript gömmek????? | the.halit | PHP | 3 | 16/06/2006 16:30 |
| java içine php kodu gömme | Psychaos | PHP | 29 | 26/08/2003 01:14 |
| Reklamlar & Desteklenenler | |
| Hassas Valf | Hassas Kaplama | Antalyamız | Gazete | Ticari Bilişim | Hakan Müştak | Rüya Tabirleri | Kadın | Hastalıklar | Cepte msn ve e-posta | Webmaster | Antalya Aupair | Turkish Property Antalya | Forum | Chat | Perde | Adsl | Araba | bolindir.com | guncelle.com | livescore | Web Tasarım | evden eve nakliyat | forum | evden eve | sohbet | Resimcim| Kalifiye İnsan Kaynakları | Web Tasarım | Oyun | Yusuf KOÇ | Akın Yorulmaz | şiir | UFO | Web Tasarım | Oyunlar | Canlı Tv | |