![]() | |
| | #1 (permalink) |
| Üye Üyelik Tarihi: 10/2007
|
Merhaba arkadaşlar. Ben bir proje hazırlıyorum ve bu projede video olayı var. Ancak bu video olayını windows media player ın kendi kontrolleri ile değil de kendi özgün kontrol butonlarımla yapmak istiyorum. Foruma baktığımda 2 örnek buldum 1 ini uygulamaya kalktım ancak başaramadım. Yardımcı olabilecek arkadaşlar bana acaba Başlat/Duraklat (Play/Pause) Durdur (stop) videonun nerde olduğu hani o çubuk ileri geri yapılabilen ![]() Ses denetimi ve Tam ekran Şimdiden çok teşekkürler. |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Üye Üyelik Tarihi: 10/2007
|
Çünki flash ile asp yi bir arada tutamıyorum öyle bir kaynak ta bulamadım. Çok teşekkürler. Şu an uğraşıyorum ancak media player ın embedi ile oynayan bir kaynak biliyorusanız çok memnun kalırım. Yani media player ın ekranı olucak wmp. Çok şey istedim galiba. |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| |
Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu açana göre | Forum | Cevap | En Son Mesaj |
| Javascript Form Kontrolü | kostebek | Javascript / DHTML / Ajax | 0 | 03/02/2008 23:36 |
| Javascript Dosya kontrolü. | akkaraman | Javascript / DHTML / Ajax | 8 | 16/05/2007 18:21 |
| Javascript - YARDIM - yazı rakam kontrolü | luminious | Javascript / DHTML / Ajax | 2 | 26/04/2007 22:30 |
| ActiveX ile İE'nin Java ve JavaScript Kontrolü | SerKanKARA | Javascript / DHTML / Ajax | 9 | 10/02/2007 02:03 |
| Javascript ile Image kontrolü | gorkem | Javascript / DHTML / Ajax | 4 | 10/10/2006 21:18 |
| Reklamlar & Desteklenenler | |
| Hassas Valf | Hassas Kaplama | Antalyamız | Gazete | Ticari Bilişim | Hakan Müştak | Rüya Tabirleri | Kadın | Hastalıklar | Cepte msn ve e-posta | Webmaster | Antalya Aupair | Turkish Property Antalya | Forum | Chat | Perde | Adsl | Araba | bolindir.com | guncelle.com | livescore | Web Tasarım | evden eve nakliyat | forum | evden eve | sohbet | Resimcim| Kalifiye İnsan Kaynakları | Web Tasarım | Oyun | Yusuf KOÇ | Akın Yorulmaz | şiir | UFO | Web Tasarım | Oyunlar | Canlı Tv | |