![]() | |
| | #1 (permalink) |
| Üye Üyelik Tarihi: 02/2008
|
Merhabalar, localhostumda bir script denemesi yaptım fakat şöyle bir hata aldım, The file C:\apache2triad\htdocs\deneme\index.php has been encoded with the ionCube PHP Encoder and requires the free ioncube_loader_win_5.1.dll ionCube PHP Loader to be installed. Apache2Triad 1.5.4 son versiyonu bilgisayarımda kurulu, yukardaki linklerdeki herşeyi indirdim fakat bir türlü kuramıyorum kurduğum halde hala aynı mesajı alıyorum, LÜTFEN BİRİSİ APACHE2TRİAD olan bir bilgisayarda İoncube kurulumu adım adım nasıl yapılır Anlatabilirmi? herkesin ortak sorunu olabilir Uzmanlardan Yardım istiyorum, Başka yerlerde anlatılmış ama karışık geldi bilenler yardım ederse sevinirim şimdiden teşekkürler. |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| |
Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu açana göre | Forum | Cevap | En Son Mesaj |
| [ACİL YARDIM ] Ad-hoc network | dubrovski | Ağ / Güvenlik | 5 | 14/07/2006 14:12 |
| Acİl Yardim !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! | apsintos | Hayata Dair | 17 | 16/10/2004 22:34 |
| Çok Acİl Yardim Gereklİ | alico | ASP | 0 | 26/09/2004 14:15 |
| Acİl Yardim | osmosm | ASP | 5 | 17/03/2004 11:11 |
| Acıl Yardim ....... Verı Kaybi !!! | realperest | Veritabanları & SQL | 11 | 10/03/2003 12:50 |
| Reklamlar & Desteklenenler | |
| Hassas Valf | Hassas Kaplama | Antalyamız | Gazete | Ticari Bilişim | Hakan Müştak | Rüya Tabirleri | Kadın | Hastalıklar | Cepte msn ve e-posta | Webmaster | Antalya Aupair | Turkish Property Antalya | Forum | Chat | Perde | Adsl | Araba | bolindir.com | guncelle.com | livescore | Web Tasarım | evden eve nakliyat | forum | evden eve | sohbet | Resimcim| Kalifiye İnsan Kaynakları | Web Tasarım | Oyun | Yusuf KOÇ | Akın Yorulmaz | şiir | UFO | Web Tasarım | Oyunlar | Canlı Tv | |