![]() | |
| | #1 (permalink) |
| Üye Üyelik Tarihi: 01/2008
|
arkadaşlar nihayet adam gibi çalışan bi header buldum formun üstünde sabit duruyo ama sayfa içinde bi flash dosyası bulunduğu zaman firefox hariç bütün tarayıcılarda bu flash headerın altında kalması gerekirken üstüne çıkıyo. görüntünün kalitesi o kadar düşüyo ki headerı div ile yaptım bunun en üst şekilde kalması için JS kodu olduğunu duydum ama bulamadım yardımcı olur musunuzz |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Üye Üyelik Tarihi: 06/2004 Yer: İstanbul
|
flash'ın object nesnesine wmode="transparent" parametresini ekle, bu da sorunu çözmezse flashı içeren katmanın position'unu relative yap...
__________________ tuncay.kinali.net |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| |
Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu açana göre | Forum | Cevap | En Son Mesaj |
| sayfanın üstünde tutma | oguzhan1876 | Pascal / Delphi / Delphi.NET | 1 | 24/05/2007 20:58 |
| Tabloların ÜStünde boşluk | kurtcuk | Web Tasarım | 11 | 01/10/2005 03:19 |
| Java kod Flash İntronun Altında Kalıyor | YBEHOST | Javascript / DHTML / Ajax | 2 | 05/09/2005 22:15 |
| Dumanı üstünde bir şiir - 2 | mustafa | Hayata Dair | 25 | 18/08/2003 00:25 |
| Dumanı üstünde bir şiir | mustafa | Hayata Dair | 9 | 17/08/2003 23:59 |
| Reklamlar & Desteklenenler | |
| Hassas Valf | Hassas Kaplama | Antalyamız | Gazete | Ticari Bilişim | Hakan Müştak | Rüya Tabirleri | Kadın | Hastalıklar | Cepte msn ve e-posta | Webmaster | Antalya Aupair | Turkish Property Antalya | Forum | Chat | Perde | Adsl | Araba | bolindir.com | guncelle.com | livescore | Web Tasarım | evden eve nakliyat | forum | evden eve | sohbet | Resimcim| Kalifiye İnsan Kaynakları | Web Tasarım | Oyun | Yusuf KOÇ | Akın Yorulmaz | şiir | UFO | Web Tasarım | Oyunlar | Canlı Tv | |