![]() | |
| | #1 (permalink) |
| Üye Üyelik Tarihi: 01/2006
|
Merhaba. js ile sayfanın tam ortasında div ile oluşturulmuş bir kutu açmak istiyorum. Fakat mesela kutu açılmadan sayfa aşağıya kaydırılmışsa sonra kutu açıldığında yine sayfanın tam ortsaında olsun kutu. varsayalım ki sayfayı yukarı kaydırdık kutu açıkken kutu yine sayfanın ortasında kalsın. ezcümle ne olursa olsun sayfanın ortasında bir kutu olsun. Bunu nasıl yapabilecğim hakkında yardım ederseniz sevinirim.
|
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| |
Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu açana göre | Forum | Cevap | En Son Mesaj |
| flv dosyasını web sayfamdan açmak istiyorum | rektin | Flash / Director / Swift 3D ... | 4 | 13/12/2007 23:36 |
| Sayfanın içindeki Frame’yi yenilemek istiyorum. | kulgan | ASP | 6 | 25/09/2007 17:45 |
| Linki başka sayfanın İframende açmak | alico | Javascript / DHTML / Ajax | 7 | 13/02/2006 11:42 |
| yeni sayfayı bulunulan sayfanın üstüne açmak için? | bestprogramci | ASP | 0 | 20/05/2004 23:07 |
| Reklamlar & Desteklenenler | |
| Hassas Valf | Hassas Kaplama | Antalyamız | Gazete | Ticari Bilişim | Hakan Müştak | Rüya Tabirleri | Kadın | Hastalıklar | Cepte msn ve e-posta | Webmaster | Antalya Aupair | Turkish Property Antalya | Forum | Chat | Perde | Adsl | Araba | bolindir.com | guncelle.com | livescore | Web Tasarım | evden eve nakliyat | forum | evden eve | sohbet | Resimcim| Kalifiye İnsan Kaynakları | Web Tasarım | Oyun | Yusuf KOÇ | Akın Yorulmaz | şiir | UFO | Web Tasarım | Oyunlar | Canlı Tv | |