![]() | |
| | #1 (permalink) |
| Üye Üyelik Tarihi: 05/2007
|
Merhaba arkadaşlar ben toshiba m70-192 bir taptop aldım uzerinde kendinden 512 mb ram var ve 256 mb ekran kartı fakat ben buna 1-2 gb ram ve 1 gb kadarda ekran kartı takmak istiyorum ama kendim takmicam çünkü daha garantisi bitmedi servise götürmeyi düşünüyorum fakat nette araadığım halde fiyat bulamadım daha doğrusu buldum ama hepsi değişik markalar sizce bana ne kadara patlar????
|
| | |
| | #2 (permalink) |
| Üye Üyelik Tarihi: 06/2005
|
toshiba servis orijinal parça kullanır, servisine danışmanı öneririm. ayrıca yükseltme işlemi anakarttaki port sayısına bağlı, ayrıntılı bilgi büyük bi ihtimalle kullanım klavuzunda belirtilmiştir. kolay gelsin..
__________________ Umut Utku Yardımcı. |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| |
Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu açana göre | Forum | Cevap | En Son Mesaj |
| sütuna ekleme yapmak | hakanozer | Veritabanları & SQL | 1 | 04/12/2007 00:43 |
| Toshiba laptop lcd ekran problem | Orbit Surfer | Donanım | 6 | 28/05/2007 16:00 |
| Ekleme yapmak | weber | PHP | 2 | 03/12/2005 05:01 |
| test yapmak istiyorum | alize | PHP | 2 | 17/08/2005 16:29 |
| Effect yapmak istiyorum.. | penarena | Photoshop / Corel / PSP | 5 | 01/05/2004 20:56 |
| Reklamlar & Desteklenenler | |
| Hassas Valf | Hassas Kaplama | Antalyamız | Gazete | Ticari Bilişim | Hakan Müştak | Rüya Tabirleri | Kadın | Hastalıklar | Cepte msn ve e-posta | Webmaster | Antalya Aupair | Turkish Property Antalya | Forum | Chat | Perde | Adsl | Araba | bolindir.com | guncelle.com | livescore | Web Tasarım | evden eve nakliyat | forum | evden eve | sohbet | Resimcim| Kalifiye İnsan Kaynakları | Web Tasarım | Oyun | Yusuf KOÇ | Akın Yorulmaz | şiir | UFO | Web Tasarım | Oyunlar | Canlı Tv | |