![]() | |
| | #1 (permalink) |
| Üye Üyelik Tarihi: 01/2006
|
Merhaba. (Bu konuyu buraya js ile daha çok ilgili olduğu için açtım.) Özel fare imleci kullnmak istiyorum. Ama sadece .cur ve .ani dosya tğrlerine izin veriliyormuş. Ben hareketli bir mouse imleci yapmak istiyorum fakat bunu nasıl yapabilirim? hani şu ajax götergeleri var ja küçük küçük onları ani veya cur formatına çevirmem mümkünmü? |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| |
Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu açana göre | Forum | Cevap | En Son Mesaj |
| Fare hareketiyle resim göstermek | andrasy | Web Tasarım | 7 | 17/05/2007 20:35 |
| jar içinde jar olarak lib kullanmak | sadist_sniper | Java / JSP | 2 | 02/04/2007 23:32 |
| swf yi link olarak kullanmak | ccct | Flash / Director / Swift 3D ... | 2 | 21/02/2007 09:15 |
| sendmaili relay olarak kullanmak | pìsmíkrøp | GNU / Linux / UNIX / BSD / Pardus | 0 | 10/11/2004 11:46 |
| iki çevirmeli bağlantıyı tek olarak kullanmak... | terstokat | Windows | 0 | 21/03/2003 23:13 |
| Reklamlar & Desteklenenler | |
| Hassas Valf | Hassas Kaplama | Antalyamız | Gazete | Ticari Bilişim | Hakan Müştak | Rüya Tabirleri | Kadın | Hastalıklar | Cepte msn ve e-posta | Webmaster | Antalya Aupair | Turkish Property Antalya | Forum | Chat | Perde | Adsl | Araba | bolindir.com | guncelle.com | livescore | Web Tasarım | evden eve nakliyat | forum | evden eve | sohbet | Resimcim| Kalifiye İnsan Kaynakları | Web Tasarım | Oyun | Yusuf KOÇ | Akın Yorulmaz | şiir | UFO | Web Tasarım | Oyunlar | Canlı Tv | |