![]() | |
| | #1 (permalink) |
| Üye Üyelik Tarihi: 01/2008
| Arkadaşın problemi yardımcı olabilirseniz sevinirim Şimdiden teşekkürler Hard disk silme..? Ben harddiskimi silmek istiyorum.Hiren diye bir program kullandım.Benim diğer pc de sildim harddiski fakat bu pc de silemiyorum..? Kill disk yapıyorum olmuyor? Aşağıdaki yeri geçmiyor hata veriyor: invalid drive specification File creation error File creation error invalid drive specification Bad command or file name !!Error Creating RamDrive!! A:\> yada başka önerdiğiniz bir program war ise sağlam..onu verebilirsiniz bana |
| | |
| | #2 (permalink) |
| En Çetin Cevizci :) Üyelik Tarihi: 04/2004 Yer: Y:212314 Z:92415489
|
yine o CD içerisinde SmartFdisk var onu dene olmuyorsa Ya anakartin 965Chipset yada HDD n gerçekten bozuk.
__________________ Tohum saç,bitmezse toprak utansın, Hedefe varmayan mızrak utansın, Ustada kalırsa bu öksüz yapı, Onu sürdürmeyen çırak utansın, imazmmodified eden moderator utansın! |
| | |
| | #3 (permalink) |
| . Üyelik Tarihi: 08/2002 Yer: kayıp
|
Hardisk'in üretici firmasının sitesinden Low Level Format atmak için cd iso'sunu indirmelisin. Bu iso'yu cd'ye yazıyoruz. CD boot edilebilir özelliktedir ve bilgisayarı yeniden başlattığımızda (BIOS'taki boot order'da CD-Rom'un ilk sırada olmasına dikkat edilmeli!) CD çalışmaya başlayacaktır. Ve hard-diski fabrikadan çıktığı günkü haline getirecektir. Bu işlem harddisk'in kapasitesi ile doğru orantılı olarak uzun sürmekte (5-6 saati gözden çıkartınız). Eğer marka Samsung ise, Samsung'un sitesinde HUTIL olarak aratılırsa daha kolay bulunabilir gerekli dosyalar.
__________________ Bir yerde suç varsa, orada adalet yoktur... [Platon \ Eflatun] |
| | |
| | #4 (permalink) | |
| En Çetin Cevizci :) Üyelik Tarihi: 04/2004 Yer: Y:212314 Z:92415489
| Alıntı:
Teşekkürler
__________________ Tohum saç,bitmezse toprak utansın, Hedefe varmayan mızrak utansın, Ustada kalırsa bu öksüz yapı, Onu sürdürmeyen çırak utansın, imazmmodified eden moderator utansın! | |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| |