![]() | |
| | #1 (permalink) |
| Üye Üyelik Tarihi: 05/2007 Yer: Ankara
|
Merhaba Arkadaşlar, Bir süredir ağımın yavaşlığından şikayetçiyim ve sorun kablolardan olabilir mi diye düşünmeye başladım. Sistemlerde sorun yok hepsini baştan kurdum yine de aynı. Ağımda veri kaybı olup olmadığını nasıl test edebilirim. ? Bir ara bilgisayar dergisinin birinde okumuştum aradan uzun zaman geçti hatırlayamadım, google 'da da aradım elle tutulur birşey bulamadım. Yardımınız için şimdiden teşekkür ederim. (Test sistemi olarak windows veya linux farketmez.) |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Üye Üyelik Tarihi: 03/2007 Yer: Koderci baba tekkesi
|
Linux icin http://ltp.sourceforge.net/tooltable.php Burdaki araclara bakabilirsin. Birde topraklamanizi kontrol edin |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| |
Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu açana göre | Forum | Cevap | En Son Mesaj |
| Veri kaybı | Myre | Javascript / DHTML / Ajax | 0 | 11/05/2007 12:30 |
| MySql veri kaybı. ( Recovery ) | aredhelrim | Veritabanları & SQL | 0 | 24/03/2007 17:13 |
| Veri kaybı. | oCRaCy | Windows | 4 | 26/07/2006 15:10 |
| En tuhaf veri kaybı hikayeleri... | Casus | Hayata Dair | 3 | 04/11/2005 01:19 |
| kalite kaybı | bestprogramci | Photoshop / Corel / PSP | 7 | 28/01/2005 18:49 |
| Reklamlar & Desteklenenler | |
| Hassas Valf | Hassas Kaplama | Antalyamız | Gazete | Ticari Bilişim | Hakan Müştak | Rüya Tabirleri | Kadın | Hastalıklar | Cepte msn ve e-posta | Webmaster | Antalya Aupair | Turkish Property Antalya | Forum | Chat | Perde | Adsl | Araba | bolindir.com | guncelle.com | livescore | Web Tasarım | evden eve nakliyat | forum | evden eve | sohbet | Resimcim| Kalifiye İnsan Kaynakları | Web Tasarım | Oyun | Yusuf KOÇ | Akın Yorulmaz | şiir | UFO | Web Tasarım | Oyunlar | Canlı Tv | |