![]() | |
| | #1 (permalink) |
| Üye Üyelik Tarihi: 05/2007
|
mrb arkadaşlar asp.net ile programlanmış bedava blog arıyorum tavsiye ettiğiniz bişey varsa yazarsanız sevinirim.... not:mssql olmazsa iyi olur... Enson 22/01/2008 23:48 tarihinde anov tarafından düzenlenmiştir.. |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Varlığa izin veren boşluk Üyelik Tarihi: 04/2004 Yer: İstanbul
|
Tamam, benim blogengine kullanma sebeplerimden biri de kopyaladığın anda çalışmaya hazır olması. Windows altında bir sanal dizin altında hemen çalışır, büyük-küçük harf meseleleri yüzünden linux altında kendi günlüğümü çalıştırmayı denediysem de karşılaştığım hata sayısı nedeniyle bırakmıştım. Uğraşılırsa o da yapılabilir. Destekliyor çünkü. Sadece bilgisayarına indir ve açtığın klasörü sanal dizin haline getir. Sonra App_Data klasörüne yazma hakkı ver.
__________________ Ceviz Viki | Vikipedi | VikiKitap | VikiKaynak | VikiSözlük | VikiSöz | Wikipedia | Wikibooks |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Onaysız Üye Üyelik Tarihi: 08/2004
|
bende wordpressten blogengine ye geçmeye çalışsamda bir türlü başaramadım lokalde düzgün çalışıyor sunucuda çalışmıyor <!-- Web.Config Configuration File --> <configuration> <system.web> <customErrors mode="Off"/> </system.web> </configuration> hata çıktısı şöyle bişeyler asıl hatayı göstermiyor herhalde o yüzden web.config dosyasının neresinde off yapacakmışım çözebilmiş değilim hala mesela şöyle bi satır var <customErrors mode="RemoteOnly"> <error statusCode="404" redirect="~/error404.aspx" /> </customErrors> şu şekilde değiştiriyorum olmuyor <customErrors mode="Off"/> herhalde vazgeçecez |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Onaysız Üye Üyelik Tarihi: 08/2004
|
benim zaten blogtan yana şansım yok wordpres yada drupal gibi sistemlere uyuz oluyorum silverstripe die bi script var mod rewriteye göre yapılmış devre dışı olduğu için çalışmıyor bu hoşuma gitmişti ama hata veriyor ya blogspota mahkum olacaz yada oturup bi tane blog yazacaz ama kim uğraşacak o yüzden her türlü yardıma açığım |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| |