![]() | |
| | #1 (permalink) |
| Finwë Noldor Eldar Üyelik Tarihi: 10/2005
|
Selam.. Yaptığım sitede url rewrite için şu makalenin sonlarına doğru "Finally" başlığı altındaki olayı kullanıyordum şimdiye kadar. http://www.codeproject.com/KB/aspnet/urlrewriter.aspx ![]() Extension Mapping kısmına .* girdisini eklemem gerekiyor. XP altında çalışıyordu. Ancak siteyi Server 2003'e taşıdım. Ama şimdi o kısımda .* uzantı girdisine Invalid Extension diye hata veriyor, ekleyemiyorum. 2003'ün Service Pack'leri ile alakalı bir durum mudur? Şu anda kurulu olan server 2003'ün SP1 dahil olmak üzere hiç bir güncellenmesi yüklenmemiş. Denemek için güncellemeye çekiniyorum bilgisayarın zorla yaptığımız domain,Plesk ve IIS ayarları bozulur diye. Ama SP ile extension ekleme olayı düzelcekse yükleyeceğim. 2003'ü Service Pack'li olarak kullanan birisi deneyebilir mi acaba benim için?? |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| |
Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu açana göre | Forum | Cevap | En Son Mesaj |
| Windows Server 2003 | tuncercetinkaya | Windows | 1 | 12/03/2007 00:43 |
| Windows Server 2003 for Small Business Server | aragorn1980 | Windows | 1 | 04/02/2007 17:02 |
| windows server 2003 - php kurulumunda cgi yada isapi güvenlik sorunları | mrcplus | Windows | 0 | 27/09/2006 02:09 |
| Windows 2003 Server | hakansor | Ağ / Güvenlik | 2 | 16/02/2005 23:21 |
| 'Windows Server 2003(Nam-ı eski Windows .NET Server) Nisan'da piyasada :) | Rapsodi | Windows | 2 | 20/01/2003 11:58 |
| Reklamlar & Desteklenenler | |
| Hassas Valf | Hassas Kaplama | Antalyamız | Gazete | Ticari Bilişim | Hakan Müştak | Rüya Tabirleri | Kadın | Hastalıklar | Cepte msn ve e-posta | Webmaster | Antalya Aupair | Turkish Property Antalya | Forum | Chat | Perde | Adsl | Araba | bolindir.com | guncelle.com | livescore | Web Tasarım | evden eve nakliyat | forum | evden eve | sohbet | Resimcim| Kalifiye İnsan Kaynakları | Web Tasarım | Oyun | Yusuf KOÇ | Akın Yorulmaz | şiir | UFO | Web Tasarım | Oyunlar | Canlı Tv | |