![]() | |
| | #1 (permalink) |
| Üye Üyelik Tarihi: 02/2007
|
Merhaba Arkadaşlar, Benim bir iframe elementim var. Ve bu i frame elementine iframe dışında oluşturduğum bir elementi kopyalamak istiyorum. Ama geçersiz değişken diye bir hata alıyorum.Bu istediğim şeyi nasıl yapabilrim. Aşağıda benim isteğime benzer bir html kod yazıyorum.Eğer hiçbirşey yapamazsanız ingilizce windows kullanan arkadaşlar bu kodu html olarak kaydedip çalıştırıp sonrada çıkan ingilizce hatayı buraya yazarlarsa memnun olurum. <div id="myDiv">Copy this div to IFrame</div> <iframe src="about:blank" name="myFrame" id="myFrame"> </iframe> <script language="javascript"> function insertToIFrame(){ document.all.myFrame.appendChild(myDiv.cloneNode(t rue)); } </script> <button onclick="insertToIFrame();">Run</button> |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| |
Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu açana göre | Forum | Cevap | En Son Mesaj |
| iframe hspace negatif değer sorunu firefox için... | turansoylu | Javascript / DHTML / Ajax | 2 | 12/06/2007 20:26 |
| Ajax için belirlenen alanı iframe gibi kullanmak | HAKANAKSU | Javascript / DHTML / Ajax | 1 | 07/02/2007 22:16 |
| Firefox de Element Seçim Çizgisi | alico | Javascript / DHTML / Ajax | 2 | 27/01/2007 23:32 |
| SATA Disk için Ghost Clone problemi | mgimadu | Windows | 3 | 22/12/2006 19:13 |
| Clone habeler ? | Euclides | Ceviz.net Hakkında | 1 | 14/10/2005 00:56 |
| Reklamlar & Desteklenenler | |
| Hassas Valf | Hassas Kaplama | Antalyamız | Gazete | Ticari Bilişim | Hakan Müştak | Rüya Tabirleri | Kadın | Hastalıklar | Cepte msn ve e-posta | Webmaster | Antalya Aupair | Turkish Property Antalya | Forum | Chat | Perde | Adsl | Araba | bolindir.com | guncelle.com | livescore | Web Tasarım | evden eve nakliyat | forum | evden eve | sohbet | Resimcim| Kalifiye İnsan Kaynakları | Web Tasarım | Oyun | Yusuf KOÇ | Akın Yorulmaz | şiir | UFO | Web Tasarım | Oyunlar | Canlı Tv | |