![]() | |
| | #1 (permalink) |
| Üye Üyelik Tarihi: 08/2006
|
Merhaba arkadaşlar ajaxda çok yeniyim ve bir projede sayfanın yenilenmemesi gerekiyor. Orada kullanacağım bir kod arıyorum ama siz kod yazın ben kullanayım demek de istemiyorum. Gösterebileceğiniz türkçe kaynaklar varsa memnun olurum. Soruna gelince bir tablonun içinde bir resme tıklayınca veritabanındaki bir değeri 3 yapacak ama sayfayı yenilemiyecek. Bunu nasıl yapabilirim? Yardımcı olan arkadaşlara şimdiden teşekkürler...
__________________ www.egitizm.info |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Üye Üyelik Tarihi: 02/2007 Yer: Tavşan Deliği :)
|
şu adrese bir bak dilersen (google'da ilk sayfada çıktı), mantığı kavramana yardımcı olacaktır. http://ajaxdersi.awardspace.com/ajax...xdersi.php?s=7 |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Üye Üyelik Tarihi: 08/2006
|
baktım ama çok fazla birşey anlamadım :S
__________________ www.egitizm.info |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| |
Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu açana göre | Forum | Cevap | En Son Mesaj |
| js ile sayfayı yenilemeden, 2 saniyede bir ajax sorgusu yapma | vilee | Javascript / DHTML / Ajax | 2 | 25/01/2008 21:49 |
| Ajaxda harici görüntüleme | Timothy | Javascript / DHTML / Ajax | 8 | 14/12/2007 19:35 |
| Sayfayı yenilemeden ve sırayla veritabanından nasıl bilgi çekebilirim? | php.ini | PHP | 9 | 10/12/2007 20:58 |
| Explorer yenilemeden swf içinde refresh | Xone | Flash / Director / Swift 3D ... | 0 | 01/05/2007 08:02 |
| Sayfayı yenilemeden formda değişiklik yapma | mmg | Javascript / DHTML / Ajax | 12 | 12/07/2006 18:42 |
| Reklamlar & Desteklenenler | |
| Hassas Valf | Hassas Kaplama | Antalyamız | Gazete | Ticari Bilişim | Hakan Müştak | Rüya Tabirleri | Kadın | Hastalıklar | Cepte msn ve e-posta | Webmaster | Antalya Aupair | Turkish Property Antalya | Forum | Chat | Perde | Adsl | Araba | bolindir.com | guncelle.com | livescore | Web Tasarım | evden eve nakliyat | forum | evden eve | sohbet | Resimcim| Kalifiye İnsan Kaynakları | Web Tasarım | Oyun | Yusuf KOÇ | Akın Yorulmaz | şiir | UFO | Web Tasarım | Oyunlar | Canlı Tv | |