![]() | |
| | #1 (permalink) |
| Çakma Bilişimci Üyelik Tarihi: 06/2006 Yer: Winamp
|
joomla kurmayı düşünüyordum ama çok karmaşık olacak ayrıca aldığım hosting desteklemiyor yeni öğrendim safe mod on olduğu için.. nasıl iş onuda anlamadım!.. Neyse şimdi istediğim basit bir admin paneli olan öğretmenlerin(okul sitesi olacak) isediklerinde girip yazı haber ekleyebilecekleri, resim galerisi oluşturabileceğim,çeşitli sayfalar ekleyebileceğim vizyon misyon vs.. sade ve kullanışlı bir program arıyorum araştırdım ama bulduklarım cazip gelmedi çok acil yarıdm bekliyorum arkadalar önerileriniz?
__________________ Onun güzelliği kimsede yok! |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| |
Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu açana göre | Forum | Cevap | En Son Mesaj |
| Basit Bir kod, Elinde Olan Veya Yazabilecek Olan Var mı? | Cut_Lee_Amm | Javascript / DHTML / Ajax | 8 | 29/05/2007 19:06 |
| postfix admin arayüzü | fgenc | GNU / Linux / UNIX / BSD / Pardus | 6 | 23/09/2005 17:58 |
| Program Arayüzü | ab | Photoshop / Corel / PSP | 15 | 09/08/2002 12:27 |
| yahoo'nun yeni arayüzü | Bozo | Internet | 4 | 09/08/2002 01:06 |
| Reklamlar & Desteklenenler | |
| Hassas Valf | Hassas Kaplama | Antalyamız | Gazete | Ticari Bilişim | Hakan Müştak | Rüya Tabirleri | Kadın | Hastalıklar | Cepte msn ve e-posta | Webmaster | Antalya Aupair | Turkish Property Antalya | Forum | Chat | Perde | Adsl | Araba | bolindir.com | guncelle.com | livescore | Web Tasarım | evden eve nakliyat | forum | evden eve | sohbet | Resimcim| Kalifiye İnsan Kaynakları | Web Tasarım | Oyun | Yusuf KOÇ | Akın Yorulmaz | şiir | UFO | Web Tasarım | Oyunlar | Canlı Tv | |