![]() | |
| | #1 (permalink) |
| ... Üyelik Tarihi: 08/2002 Yer: İstanbul
|
Dun seyrettıgımız ve John Malkovich'ın oynadıgı fılm.. Fılm bırıncı dunya savasında gecıyor ve John Malkovich fılmde bıraz tuhaf bı adam olan "abel" ı onuyor.. Fılmın oyle anlatılabılecek turden bı konusu yok.. Yanı fransız bı adam (abel) savas sırasında cepheye dusuyor ve ardından sırasıyla kampa ordan bır satoya ardından da alman seckınlerının cocuklarına egıtım verılen bır kaleye gıdıyor.. Asıl ılgınc olan John Malkovich'ın oynadıgı karakter ve onun oyunculugu.. Tavsıye ederım bulabılırsenız ızleyın.. Bu arada ben bu John Malkovich'ı gıderek daha da fazla sevmeye basladım sımdıye kadar ızledıgım fılmlerı, John Malkovich olmak Bır kadının portresı Fareler ve ınsanlar Rounders Bu fılmlerde adam bırbırınden tamamen alakasız karakterlerı mukemmel bı sekılde canlandırmıs.. Ve yıne yukarda saydıgım fılmlerıde ızlemeyı ıhmal etmeyın |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Gezgin Üyelik Tarihi: 05/2002 Yer: Kuzey Kutbu
|
Tarzına hayran olduğum bir isim Malkovich, en son Ripleys Game'de izlemiştim yine başarılı idi. Fareler ve İnsanlar roman olarakta film olarakta çok beğendiğim eserler arasında. Green Mile'den daha etkileyici bulduğumu söyleyebilirim.
__________________ Merdi kıpti şecaat arz ederken sirkatin söyler! |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Üye Üyelik Tarihi: 10/2003
|
Ogre'yi 1997 yılında izlemiştim ve hayran olmuştum. Çünkü filmin hem çok ilginç bir konusu var hem de bu ilginç konu çok güzel bir şekilde anlatılmıştı. Film hakkında konuştuğum kişilere "izledin mi?" diye sorduğum filmlerden biridir. Tekrar izlemek isterim ama DVD'sini bulamadım bir türlü....
|
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| |
| Reklamlar & Desteklenenler | |
| Hassas Valf | Hassas Kaplama | Antalyamız | Gazete | Ticari Bilişim | Hakan Müştak | Rüya Tabirleri | Kadın | Hastalıklar | Cepte msn ve e-posta | Webmaster | Antalya Aupair | Turkish Property Antalya | Forum | Chat | Perde | Adsl | Araba | bolindir.com | guncelle.com | livescore | Web Tasarım | evden eve nakliyat | forum | evden eve | sohbet | Resimcim| Kalifiye İnsan Kaynakları | Web Tasarım | Oyun | Yusuf KOÇ | Akın Yorulmaz | şiir | UFO | Web Tasarım | Oyunlar | Canlı Tv | |