![]() | |
| | #1 (permalink) |
| Üye Üyelik Tarihi: 12/2006
|
Selamlar, örnek olarak excelde A1 hücresine(ordaki değer de 12345 olsun) girilen bir stok kodunun SQL de Stoklar tablosunda olup olmadığını kontrol etmem lazım. eğer girdiğim kod tabloda yoksa ona göre bir işlem yapıcam. ben select stokkodu as SS from Stoklar where stokkodu ='12345' olarak deneyip, SS değişkenini if bloğu kullanarak kontrol etmeye çalıştım. if SS >="0" then deyip girdiğim kod tabloda varsa yakalayabiliyorum ama yoksa program hata veriyor. if SS ="" then olarak if SS is null then olarak denedim ama yine program hata verdi. NAsıl bir yol izlemem gerekli, teşekkürler |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| |
Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu açana göre | Forum | Cevap | En Son Mesaj |
| En iyi Mysql tablo optimizasyonu yapma. Tablo türü ozellikleri | vilee | Veritabanları & SQL | 10 | 10/04/2008 20:11 |
| online olup olmadığını yazmak | dj_cluber | PHP | 51 | 02/11/2007 22:58 |
| pop3 maillere internetten bakmak | yemre | ASP | 9 | 05/08/2005 12:07 |
| Bir tablo içindeki alanların içindeki max değeri bulma!!! | pirilti | Veritabanları & SQL | 9 | 15/10/2004 00:08 |
| Reklamlar & Desteklenenler | |
| Hassas Valf | Hassas Kaplama | Antalyamız | Gazete | Ticari Bilişim | Hakan Müştak | Rüya Tabirleri | Kadın | Hastalıklar | Cepte msn ve e-posta | Webmaster | Antalya Aupair | Turkish Property Antalya | Forum | Chat | Perde | Adsl | Araba | bolindir.com | guncelle.com | livescore | Web Tasarım | evden eve nakliyat | forum | evden eve | sohbet | Resimcim| Kalifiye İnsan Kaynakları | Web Tasarım | Oyun | Yusuf KOÇ | Akın Yorulmaz | şiir | UFO | Web Tasarım | Oyunlar | Canlı Tv | |