![]() | |
| | #1 (permalink) |
| Üye Üyelik Tarihi: 09/2006
|
Merhaba PHP / Jquery ile yazdığım bir ajax uygulamasında şöyle bir durum var; yorumlar linkine tıklandığında yorumları ajax ile alıp gösteriyorum aldığım ajaxın içinde de javascript kodları var bu durumdan dolayı ie 6.0 da 80020101 hatası alıyorum Firefoxda ise sorunsuz çalışıyor.. bu hatayı nasıl çözebilirim PS : ajax ile gelen javaları anasayfaya alarak da denedim malesef ki ajax ile sonradan eklenen elementler üzerinde çalışmadı Teşekkürler |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| |
Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu açana göre | Forum | Cevap | En Son Mesaj |
| Ajax ile çağırılan sayfada Ajax ve Javascript çalıştırma | Oguzh4n | Javascript / DHTML / Ajax | 15 | 17/07/2008 07:29 |
| ajax runtime hatası??? | dankyy1 | ASP | 1 | 03/05/2007 21:14 |
| ajax window uygulamasında asp ile java hatası | xxxser | Javascript / DHTML / Ajax | 1 | 30/04/2007 21:23 |
| farklı dizinlerde ajax hatası.. | DotNetKid | ASP | 6 | 26/09/2006 13:13 |
| Ajax system error -1072896748 hatası! | trancemaster | Javascript / DHTML / Ajax | 9 | 12/02/2006 20:54 |
| Reklamlar & Desteklenenler | |
| Hassas Valf | Hassas Kaplama | Antalyamız | Gazete | Ticari Bilişim | Hakan Müştak | Rüya Tabirleri | Kadın | Hastalıklar | Cepte msn ve e-posta | Webmaster | Antalya Aupair | Turkish Property Antalya | Forum | Chat | Perde | Adsl | Araba | bolindir.com | guncelle.com | livescore | Web Tasarım | evden eve nakliyat | forum | evden eve | sohbet | Resimcim| Kalifiye İnsan Kaynakları | Web Tasarım | Oyun | Yusuf KOÇ | Akın Yorulmaz | şiir | UFO | Web Tasarım | Oyunlar | Canlı Tv | |