![]() | |
| | #1 (permalink) |
| /0x80/ Üyelik Tarihi: 08/2006
|
microsoft.com.tr kimliği henüz belirlenemeyen bir lamer tarafindan hacklendi.. mynet.com unda ayni lamerlikle indexlendigi gozlenen dns xxx acigi microsoftunda basina gelmis gozukuyor merak ediyorumda bunu yapan ahmak .. hangi akilla bole bisiye kalkisiyor 21 Samanyolu.dedicatedturk.com (209.51.220.58) 184.783 ms 184.643 ms 183.608 ms [root@mail ~]# evet www.microsoft.com.tr nin samanyolu.dedicatedturk.com da sonlandirildigi gozukmekte... bu isi yapan şahsa neden lamer dediğimi az cok tahmin etmeniz lazim bukadar olur
__________________ kaşe/mühür/imza |
| | |
| | #2 (permalink) |
| <%=MemberID%> Üyelik Tarihi: 07/2004 Yer: C:\Windows\System32\cmd.exe
|
neden lamer dediğini anlamadım üstat açıkçası.. adam hodri meydan demiş.. övülen yıkılmaz denen bi sistem ve allahın SİSTEM YARATICI WİNDOWS KENDİ SERVERİ YERİNE APACHE 1.3.39 KULLANIYORSA ORTADA ÇOOOOOOK BÜYÜK SORUNLAR VARDIR... Ellerinden öperim o arkadaşın.
__________________ www.inadinaonline.com |
| | |
| | #4 (permalink) |
| valla bilemem okadarını ss lerini çektim utansınlar diye hayret ettim ya apache 1.3.39 sürümü görünce.. dedim noluyo yaa apachenin sitesinimi hacklemişler yoksa. cpanel apache 1.3.39
| | |
| | #5 (permalink) | |
| Alıntı:
bu cocuk gelse yazsa surya iki yazida sohbet etsek onla keşge... yaw sen bi program yaziyorsun programda bi hata yapiyorsun bu zaafdan yararlanarak karsindaki senin programini bozuyor.. ve bu türkiyede hoşgörü gibi bir mükaafatla karşilaniyor. fakat bu türkiye disinda avrupa ülkelerinde ise hirsizlik gibi adi bi suca yakin bi mertebede yargilaniyor.. bu cocugu merak ediyorum reverse engineering mi yapmistir.. kac tane programi debugger da kosturmustur... neyse... konuyu tartismanin hic bir değeri yok yanlis yerde yanlis mekandayiz ))
__________________ kaşe/mühür/imza | |
| | |
| | #9 (permalink) |
|
mümkün değilmi yani? istersen ss leride göstereyim. chilisoft kullanamazmı? adam kullanmış işte. serverda yalan söyleyecek değil herhalde.ne şekilde kullandığı değil önemli olan kullandığı. isterse response.redirect ile yönlendirsin ister dns ile. ayrıca AhmetBSD kardeş ben övmüyorum ama adam bu sistemi satıp kendisi kullanmıyorsa öperim o yapan eli. elbetteki bunu senin sitene yapsa öpmekten ziyade kırarım. yada bir başkasınınkine. ama insanları kandıran birine yapılırsa öpmek lazım o eli. altta koskoca apache 1.3.39 yazıyor hiç mi dikkat etmedin? birde Mrcplus kardeşe bi soru; sen nasıl windows ta php jsp kullanıyorsun?
| | |
| | #10 (permalink) | |
| Alıntı:
microsoftun makinesi index yemedi muhtemelen dns poisoning yöntemi ile domaine ayar cekti eleman. o acilan apache de dedicatedturk diye bir sitenin reverse ünün altinda bi makineye ait sahinin cektiği resme görede microsoft cpanel kullaniyor ![]() ![]() ve ssh da acik makinede cpanel windows buildini cikardimiki ?
__________________ kaşe/mühür/imza | |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| |