![]() | |
| | #1 (permalink) |
| <%=MemberID%> Üyelik Tarihi: 07/2004 Yer: C:\Windows\System32\cmd.exe
|
şimdi kolay birşey normal şartlarda ajaxla birşeyler silmek. ama sorunum tam olarak şu; yan yana 5 ve alt alta 5 resim düşünün. bu resimlerden her hangi birine tıklandığında o resmin silinmesi ve diğerlerinin onun yanına bitişmesi. yani kayması. o kısım boş olmayacak. silindiğinde o resimden sonraki diğer resimler kayacak silinenin yerine doğru. yani hepsi 1er sıra geri gidecek. elimde kod yok. araştırdımda epey. bir yerde görmüştüm aslında ama unuttum. ve oradaki kodlara baktığımdada xml görmüştüm. ben yinede ajax iledir diye düşündüm.. yardımcı olabilecek veya elinde kod olan arkadaş varmı?
__________________ www.inadinaonline.com |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| |
Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu açana göre | Forum | Cevap | En Son Mesaj |
| Ajax ile MySQL'den sıralı veri çekerken ikinci verinin değerini çekemiyorum. | php.ini | Javascript / DHTML / Ajax | 0 | 14/12/2007 12:23 |
| ajax ile açılan sayfadan ana sayfadaki butonun ismini değiştirmek | farukca | Javascript / DHTML / Ajax | 1 | 22/11/2007 17:58 |
| SQL sıralı cekmek | 842549 | PHP | 6 | 11/06/2007 19:45 |
| Sqlde sıralı seçim | c0der | Veritabanları & SQL | 0 | 15/05/2007 18:19 |
| Linuxta sıralı işlemler | Diablo2 | GNU / Linux / UNIX / BSD / Pardus | 1 | 30/12/2002 15:16 |
| Reklamlar & Desteklenenler | |
| Hassas Valf | Hassas Kaplama | Antalyamız | Gazete | Ticari Bilişim | Hakan Müştak | Rüya Tabirleri | Kadın | Hastalıklar | Cepte msn ve e-posta | Webmaster | Antalya Aupair | Turkish Property Antalya | Forum | Chat | Perde | Adsl | Araba | bolindir.com | guncelle.com | livescore | Web Tasarım | evden eve nakliyat | forum | evden eve | sohbet | Resimcim| Kalifiye İnsan Kaynakları | Web Tasarım | Oyun | Yusuf KOÇ | Akın Yorulmaz | şiir | UFO | Web Tasarım | Oyunlar | Canlı Tv | |