![]() | |
| | #1 (permalink) |
| Cocuklar giremez :D Üyelik Tarihi: 05/2006 Yer: Denizli
|
Merhaba arkadaşlar, elimde sıkıştırılmış dosyalar var (yüzlerce) Bunların hepsine 1 adet dosyayı eklemeyi düşünüyorum. Teker teker eklemeye kalksam baya zamanımı alır bunu yapmam için bildiginiz program varmı? Seçtigim klasorun içindeki tüm sıkıştırılmış (.rar,zip) dosyaların içine istedigim dosyayı ekliyecek?
__________________ cicek gonder |
| | |
| | #2 (permalink) |
|
cevap yokmu?
| | |
| | #3 (permalink) |
| İptal Durumu Üyelik Tarihi: 12/2007
|
Anahtar Kelime : "How to Add Files to Existing Archives" 1. - 3. Parti programlarla bir makro çalıştırır gibi bu yapılabilir.. 2. - Bir yazılım geliştirilip o yazılımın bu iş'i yapması sağlanabilir.. 1. seçenek için birçok çözüm mevcut, bazıları şöyle yol izlenerek yapılan programlardır. Denediğim program yok şu anda, şunlar işinize yarayabilir belki.. Birinci Program , İkinci Program 2. seçenek içinse PHP'nin Pear kütüphanesi kullanılarak böyle birşey yapılabiliyor, Archive_Zip paketini inceleyebilirsiniz. Hangisi avantajınıza gelirse.. |
| | |
| | #4 (permalink) |
| aynanın "Amca" dediği Üyelik Tarihi: 09/2005 Yer: Php.Net
|
winrar ile mevcut arşiv dosyalarına ekleme yapılabiliyor. sürükle bırak yöntemiyle arşivlere dosya ilave girişi yapabilirsin. winrarın www.rarlab.com adresinden indirebilirsin.
__________________ sineld amcanın imzası: PHP Kodu: |
| | |
| | #6 (permalink) |
| aynanın "Amca" dediği Üyelik Tarihi: 09/2005 Yer: Php.Net
|
@Ebu biliyorum, konuda bu rahatlıkla anlaşılabiliyor. herhangi bir 3. party programa ihtiyaç duymadan bunu yapmanın en kısa yolunu anlatmaya çalıştım.
__________________ sineld amcanın imzası: PHP Kodu: |
| | |
| | #7 (permalink) | ||
| Alıntı:
Alıntı:
| ||
| | |
| | #8 (permalink) | |
| Üye Üyelik Tarihi: 05/2007
| Alıntı:
Diyelim ki zip dosyalarının hepsi tek bir klasörde. Bi php scriptiyle klasördeki bütün zip dosyalarının isimlerini bir array'de tutarsın. Sonra for döngüsüyle winzip command line programını teker teker her bir zip dosyasına eklemek istediğin dosyayla beraber sanki command prompt'dan komut çalıştırır gibi php'nin exec(), shell_exec(), system() fonksiyonlarıyla çalıştırabilirsin. İkinci bir yöntem de for döngüsünde yapacağın işlemi bir "bat" dosyasına yazdırmak ve sonra bu bat dosyasını çalıştırtmak. | |
| | |
| | #9 (permalink) |
|
Sanırım bu iş'in yapılması acil olduğu için "program varmı?" (Program var mı ?) diye sorulmuş, kodlama yapmaya kadar zamanı olsaydı daha kolaydı bu iş, belki hazır programlar vardır, ben bilmiyorum, bulunursa bizede yazarsınız herhalde.. |
| | |
| | #10 (permalink) |
|
Arkadaşlar bakıyorum varmı yokmu diye sanırım baya ugraştıracak. Program yazmaya vaktim yok ondan dolayı hazır program ile halletmek istiyorum. İnş. hazır program bulurum
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| |