![]() | |
| | #1 (permalink) |
| mutlak butlanla batıl... Üyelik Tarihi: 09/2007 Yer: Klavyenin önü
|
Arkadaşlar herkese selamlar. Web sitem için lazım olan bir kod üzerinde çalışıyorum. Sitenin içerik bölümünde kategoriler ve alt kategoriler olacak. Yan yana iki "select box"lardan ilkinde kategoriler olacak ve ikincisinde ilkine göre sıralanmış alt kategoriler olacak. Aşağıda verdiğim kodda bunu yapabiliyorum. Ama alt kategorinin value değeri hep "0" oluyor. Sanırım buna da "onchange" etiketi ekleyeceğiz ama nasıl yapacağımı bilniyorum. PHP Kodu: Şimdiden teşekkürler...
__________________ Efendiler! Hangi istiklal vardır ki, ecnebilerin nasihatleriyle, ecnebilerin planlarıyla yükselebilsin? Tarih böyle bir hadiseyi kaydetmemiştir! M. K. Atatürk |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| |
Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu açana göre | Forum | Cevap | En Son Mesaj |
| MySQL'den veri çekerken yaşanılan Türkçe Karakter Problemiyle İlgili | Yns | PHP | 4 | 12/12/2007 16:02 |
| Veritabanından rasgele veri çekemiyorum | Pro[Ge] | PHP | 16 | 08/10/2007 10:59 |
| Veritabanından Veri Çekemiyorum | gdoner | ASP | 2 | 18/09/2007 14:03 |
| MySql'den Çekilen çok sayıdaki Verinin görüntülenmesi | silentspring | PHP | 2 | 08/03/2007 18:30 |
| asp ajax db den çekerken trk sorunu | pentiumkivanc | ASP | 0 | 08/09/2006 13:59 |
| Reklamlar & Desteklenenler | |
| Hassas Valf | Hassas Kaplama | Antalyamız | Gazete | Ticari Bilişim | Hakan Müştak | Rüya Tabirleri | Kadın | Hastalıklar | Cepte msn ve e-posta | Webmaster | Antalya Aupair | Turkish Property Antalya | Forum | Chat | Perde | Adsl | Araba | bolindir.com | guncelle.com | livescore | Web Tasarım | evden eve nakliyat | forum | evden eve | sohbet | Resimcim| Kalifiye İnsan Kaynakları | Web Tasarım | Oyun | Yusuf KOÇ | Akın Yorulmaz | şiir | UFO | Web Tasarım | Oyunlar | Canlı Tv | |