Ceviz Forum

Geri Dön   Ceviz Forum > Programlama > Javascript / DHTML / Ajax

LinkBack Seçenekler
Eski 14/12/2007, 00:09   #1 (permalink)
Üye

Varsayılan İnternet explorer da "Sayfada hata oluştu" sorunu

Merhaba. Sitemi IE de açtıktan sonra sol alt köşede "Bitti, ancak sayfada hatalar oluştu" diye bir mesaj çıkyor. Üzerine çift tıklayınca hata ile alakalı bilgi veriyor. Aşağıdaki gibi:

hat:131
karakter:1
Hata:Syntax error
URL:http://www.anamot.com/index.php

Sorum ise benim javascript kodum index.php den ayrı. Yani burda belirtilen hataya ben nasıl ulaşıcam ve bu bilgi benim ayrı olan anamotjs.js dosyasındaki yeri mi gösteriyor bilmiyorum. yardımcı olursanız sevinirim.
Ömer Faruk Gül hatta değil   Alıntı Yaparak Yanıtla

Bookmarks

Seçenekler

Mesaj Yazma Hakları
Yeni mesajgöndermezsiniz
Cevap yazamazsınız
Dosya ekleyemezsiniz
Mesajınızı düzenleyemezsiniz

BB code is Açık
[IMG] kodu Açık
HTML kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık

Benzer Konular
Konu Konuyu açana göre Forum Cevap En Son Mesaj
"Internet Explorer 7 Türkçe" Kurulum Sorunu Milletperver Windows 5 14/04/2008 21:03
10."Türkiye'de İnternet" Konferansı o-z-a-n Duyurular & İlanlar 0 08/12/2005 12:39
Flash MX 04 action script 2 "A" "S" "D" "W" tuslarıyla hareket!!! fatihed Flash / Director / Swift 3D ... 5 04/09/2005 21:03
Virüsten sonra internet explorer "güvenilen siteler" diyo hep!! kersoz2003 Windows 0 17/12/2004 03:09
"Windows explorer kapatılıyor hatası" yardımcı olun oliviera Windows 2 13/04/2004 10:36

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +3. Şu anda saat 21:56.

Reklamlar & Desteklenenler
Hassas Valf | Hassas Kaplama | Antalyamız | Gazete | Ticari Bilişim | Hakan Müştak | Rüya Tabirleri | Kadın | Hastalıklar | Cepte msn ve e-posta | Webmaster | Antalya Aupair | Turkish Property Antalya | Forum | Chat | Perde | Adsl | Araba | bolindir.com | guncelle.com | livescore | Web Tasarım | evden eve nakliyat | forum | evden eve | sohbet | Resimcim| Kalifiye İnsan Kaynakları | Web Tasarım | Oyun | Yusuf KOÇ | Akın Yorulmaz | şiir | UFO | Web Tasarım | Oyunlar | Canlı Tv |

Forum Yazılımı: vBulletin Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.2.0
Copyright ©2001 - 2008, Ceviz.net