![]() | |
| | #1 (permalink) |
| Üye Üyelik Tarihi: 12/2007
|
Hepinize selamlar, B ağaçlarında sql sorguları nasıl kullanılabilir?Sql sorguları kullanılarak bir dosya örneği üzerinde açıklayınız?Adım adım gösteriniz. Sorgular silme,arama,izdüşüm,birleştirmedir. Arkadaşlar benim burdan anladığım sql'de bir ağaç veri yapısı kullanılacak,bu yapı tablo gibi değerlendirilecek ve işlemler yapılacak,sizlerin fikri nedir?Önerileriniz var mı?,yardımda bulunacağınız (türkçe tercihimdir) kaynaklar varsa yardımcı olursanız sevinirim. Not:Bu benim Dosya Organizasyonu dersinden ödevim. Saygılarla... |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| |
Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu açana göre | Forum | Cevap | En Son Mesaj |
| Bir bilgisayarda 2 klavye kullanılabilir mi? | mnrknc | Donanım | 8 | 21/09/2006 13:54 |
| sorguları birleştirmek | yeminer | Veritabanları & SQL | 14 | 17/05/2006 02:25 |
| Runtime'da Dfm kullanılabilir mi? | mstkurt | Pascal / Delphi / Delphi.NET | 1 | 08/11/2004 17:28 |
| sql sorguları | nihal | Veritabanları & SQL | 5 | 21/02/2003 13:07 |
| Reklamlar & Desteklenenler | |
| Hassas Valf | Hassas Kaplama | Antalyamız | Gazete | Ticari Bilişim | Hakan Müştak | Rüya Tabirleri | Kadın | Hastalıklar | Cepte msn ve e-posta | Webmaster | Antalya Aupair | Turkish Property Antalya | Forum | Chat | Perde | Adsl | Araba | bolindir.com | guncelle.com | livescore | Web Tasarım | evden eve nakliyat | forum | evden eve | sohbet | Resimcim| Kalifiye İnsan Kaynakları | Web Tasarım | Oyun | Yusuf KOÇ | Akın Yorulmaz | şiir | UFO | Web Tasarım | Oyunlar | Canlı Tv | |