![]() | |
| | #1 (permalink) |
| Üye Üyelik Tarihi: 12/2006
|
Merhaba, Üye listesi sayfası oluşturmak ve bu üyelerin sıralanmasında birden fazla kriter belirlemek istiyorum. Yani üyeleri listelerken bulundukları şehirlere göre ve son üye olana göre sıralamak istiyorum bunu tek sorguda nasıl yapabilirim. MySQL de "GROUP BY" ve "ORDER BY" ile birkeç deneme yaptım fakat başarısız oldum. Bir örnek veirseniz sevinirim. İyi Günler |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| |
Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu açana göre | Forum | Cevap | En Son Mesaj |
| Bir kartta birden fazla hat. | Ateşbalığı | Mobil Teknolojiler | 38 | 21/04/2007 01:32 |
| Birden fazla rss okumak? | onurkuru | PHP | 1 | 03/04/2007 12:38 |
| birden fazla atlamasi | some_plus | PHP | 1 | 03/06/2006 04:24 |
| Birden fazla pc ve tek sistem | Predator | Donanım | 2 | 18/01/2006 15:10 |
| birden fazla post | coderx | Javascript / DHTML / Ajax | 13 | 01/11/2005 09:50 |
| Reklamlar & Desteklenenler | |
| Hassas Valf | Hassas Kaplama | Antalyamız | Gazete | Ticari Bilişim | Hakan Müştak | Rüya Tabirleri | Kadın | Hastalıklar | Cepte msn ve e-posta | Webmaster | Antalya Aupair | Turkish Property Antalya | Forum | Chat | Perde | Adsl | Araba | bolindir.com | guncelle.com | livescore | Web Tasarım | evden eve nakliyat | forum | evden eve | sohbet | Resimcim| Kalifiye İnsan Kaynakları | Web Tasarım | Oyun | Yusuf KOÇ | Akın Yorulmaz | şiir | UFO | Web Tasarım | Oyunlar | Canlı Tv | |