![]() | |
| | #1 (permalink) |
| Üye Üyelik Tarihi: 12/2007
|
merhaba forumda bu konuyla ilgili bir bilgiye rastalayamadım maalesef elimde bir adet tek portlu speedtouch adsl modem bulunmakta bu modem belkin wireless router a bağlı. kullandığım ana makinadan port yönlendirmesi yapacağım fakat ip dağıtımını router yapıyo ben router üzerinden port yönlendirme yapabiliyorum onda bir sorun yok ama modem üzerindeki port yönlendirmesini nasıl yapacağım bu konuda takılıyorum maalesef. yardım lütfen. teşekkürler. |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| |
Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu açana göre | Forum | Cevap | En Son Mesaj |
| Adsl modem port yönlendirme, IIS ilişkisi | fistby | Windows | 2 | 01/12/2007 00:45 |
| onixon dsl x402 modem port yönlendirme | nibble | Ağ / Güvenlik | 4 | 21/05/2007 11:37 |
| Pegasus 4 port ADSL 2/2+ router username pass & ip? | sami | Donanım | 0 | 25/08/2006 15:14 |
| ADSL Router modem arıyorum | F1R4T | Duyurular & İlanlar | 0 | 04/02/2005 03:08 |
| Adsl Modem>Router>Hub? | BerkH | Ağ / Güvenlik | 5 | 05/09/2003 09:35 |
| Reklamlar & Desteklenenler | |
| Hassas Valf | Hassas Kaplama | Antalyamız | Gazete | Ticari Bilişim | Hakan Müştak | Rüya Tabirleri | Kadın | Hastalıklar | Cepte msn ve e-posta | Webmaster | Antalya Aupair | Turkish Property Antalya | Forum | Chat | Perde | Adsl | Araba | bolindir.com | guncelle.com | livescore | Web Tasarım | evden eve nakliyat | forum | evden eve | sohbet | Resimcim| Kalifiye İnsan Kaynakları | Web Tasarım | Oyun | Yusuf KOÇ | Akın Yorulmaz | şiir | UFO | Web Tasarım | Oyunlar | Canlı Tv | |