![]() | |
| | #3 (permalink) |
| Silversword Üyelik Tarihi: 07/2003 Yer: Antalya
|
Elektrik kelimesini her kullanışında farklı yazmayı başarmışsın tebrikler.Bu tip projeler için kitapların sana son derece yardımcı olacaktır. İlk mesajdan ödev sormakta bu forumda hoş karşılanmaz. Arka arkaya mesajlar da hiç hoş karşılanmaz..
__________________ ||||Revlis||||| |
| | |
| | #4 (permalink) | |
| Üye Üyelik Tarihi: 12/2007
| Alıntı:
demişsiniz ya bir aceleyle yazdımmm bu arada neyseeeee.... olduu arka arkaya bi daha yazı yazmam amaa..... bana mümkünse yardım etcek kişilerr yazsınnn proje yoğunluğundannn biraz da olsa kendimce doğru yazmışım ya siz ona bakınnnn her üyeye bu tarz yaklaşım oluyorsa platform da bir bozukluk var....!!!!!!!! | |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| |
Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu açana göre | Forum | Cevap | En Son Mesaj |
| pıc 16f84 ile ilgili devre | t1t4N | Diğer Diller | 8 | 11/11/2008 00:12 |
| Hesap Makinesi Yardım | rrazzorr | C# | 5 | 29/11/2007 19:58 |
| kısa devre | nike26 | Donanım | 2 | 25/01/2007 10:42 |
| İnternet Ağ Geçidi Devre Dışı (server üzerinde net devre dışı) | orange | Ağ / Güvenlik | 2 | 18/01/2005 16:22 |
| Devre İnterface | emrah gRD | Photoshop / Corel / PSP | 15 | 06/01/2005 21:24 |
| Reklamlar & Desteklenenler | |
| Hassas Valf | Hassas Kaplama | Antalyamız | Gazete | Ticari Bilişim | Hakan Müştak | Rüya Tabirleri | Kadın | Hastalıklar | Cepte msn ve e-posta | Webmaster | Antalya Aupair | Turkish Property Antalya | Forum | Chat | Perde | Adsl | Araba | bolindir.com | guncelle.com | livescore | Web Tasarım | evden eve nakliyat | forum | evden eve | sohbet | Resimcim| Kalifiye İnsan Kaynakları | Web Tasarım | Oyun | Yusuf KOÇ | Akın Yorulmaz | şiir | UFO | Web Tasarım | Oyunlar | Canlı Tv | |