![]() | |
| | #1 (permalink) |
| Üye Üyelik Tarihi: 01/2007 Yer: Avusturya
|
Slmlar herkeze, arkadaslar bana bir banner management sistemi lazim (free). Nette biraz aradim ama ise yarar birsey bulamaadim. openadds demeyin onu kurdum ama aradigimdan cok byük birsey bu. müsterinin onu anlamasi cok sürer. basit birsey olsun yeterli aslinda, icinde zonelere ait cesitli bannerler yüklene bilicek öncelik bu olsun, ardindan buda olrusa süper. her banneri bir müsteriye ait olcak müsteri kendi login iyle giricek ve istatistiklerini görücek. bildiginiz basit bir script varsa paylasirsaniz süper olur. slmlar ps. kendin yaz demeyin okadar vaktim yok |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| |
Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu açana göre | Forum | Cevap | En Son Mesaj |
| Biletix.com'daki Banner Nasıl Yapılıyor? (rollover banner ama flash değil) | sbryldrm | Web Tasarım | 4 | 03/11/2007 14:44 |
| sql server management | abacigil | Veritabanları & SQL | 1 | 24/03/2007 14:39 |
| Banner Takas Sistemi ? | maniax | Uygulama Yazılımları / Hazır Betikler | 2 | 15/05/2006 02:08 |
| Banner Yönetimi Sistemi | acemix | Uygulama Yazılımları / Hazır Betikler | 2 | 07/03/2006 00:48 |
| Content Management | keramet | PHP | 11 | 07/08/2004 12:53 |
| Reklamlar & Desteklenenler | |
| Hassas Valf | Hassas Kaplama | Antalyamız | Gazete | Ticari Bilişim | Hakan Müştak | Rüya Tabirleri | Kadın | Hastalıklar | Cepte msn ve e-posta | Webmaster | Antalya Aupair | Turkish Property Antalya | Forum | Chat | Perde | Adsl | Araba | bolindir.com | guncelle.com | livescore | Web Tasarım | evden eve nakliyat | forum | evden eve | sohbet | Resimcim| Kalifiye İnsan Kaynakları | Web Tasarım | Oyun | Yusuf KOÇ | Akın Yorulmaz | şiir | UFO | Web Tasarım | Oyunlar | Canlı Tv | |